Hemamplera Arkadaşlar bugün sabah biraz boğazım ağrıdı akşama doğru da burnum akmaya başladı ve burnumda tıkanıklık var grip başlangıcı malesef 🤷♀️ Evimizin önünde ıhlamur ağacı var her sene kendimiz toplayıp kurutuyoruz organik yani ıhlamur içsem bir sorun olur mu hamilelikte ? Bilgisi olan yazarda sevinirim malum ilaç kullanamıyoruz
Zelnuray Hemamplera bende grip olduğum zaman doktoruma sormuştum sancı yapar dedi 3 tane parol hakkın var demişti ıhlamur nane limon diğer bitti çayları falan
meeese Hemamplera 3 Aydan sonra bir sıkıntı Yok doktorum 2 kupadan fazla içme demişti. Her hasta olduğumda içiyorum
Mamiii20 Hemamplera Canım kan sulandırıcı özelliği var ıhlamurun dikkatli tüketmek gerek hamilelikte doktoruna danışmadan içme bence onun yerine sıcak ballı karabiberli süt iç
araskubra ben iciyorum gunde bi kere herkes icebilirsin dedigi icin bir sknti olmadi cok sukur hemde bebegi sakinlestiriyormus
Kubranisanur Benimde Doğuma bir hafta kala grip oldum doktorum içebilirsin bi sıkıntı olmaz bile dedi taylot bile içebilirsin günde iki tane dedi öteden beriden duyduğunuza inanmayın dedi
Eminel Hemamplera ıhlamur limon zencefil gğnde 1 kere içebilirsin demişti doktorum ve içmiştim kışın başlangıcında bi sıkıntı olmaz
Szekiye Hemamplera bende 7 haftalık hamileyimdiyet yaptıgım için 2 fincan ıhlamur 1 fincan rezene içiyorum doktor bu şekilde önerdi
PnrG 10 haftalık hamileyim grip oldum bende içiyorum günde 2 bardak iyi geliyor limonlu. Bi yan etkisi yok diye biliyorum en azından ilaçlardan sağlıklı