NaiLee Merhaba kızlar bizde doğduk çok şükür sezaryan oldum ama evladıma sağ sağlim kavuştum zaten çatı darlığım yüzünden normal doğumda risk vardı doktorum doğum planlaması için Kontrole çağırdı ama suyum gelmiş diye bi saat içinde Sezaryan oldum çok ağrım var kızlar dua edin ama insan evladını kucağına alınca acıları çok düşünemiyor Rabbim isteyip dileyen herkese nasip etsin inşallah 🤲🏼
araskubra NaiLee hayirli olsun simdiden canim bende 36. haftam suyun nasil geldi hic birsey anlamiyorum ben ilk gebelik korkuyorum kordon dolanmasida oldu sezedlryan olcak gibi iyi olunca cevsp yazarsan sevinirim
NaiLee Gurbettegebe anlamadım çünkü birden gelmedi çok azar azar geldi hani çok idrara sıkışık olursun ya öyle gibi geldi bana tuvalete gidiyorum hiç idrar olmuyordu değişik bir şeydi yani
NaiLee araskubra benimde ilk gebelik canım inan bende hiç bir şey anlamadım su gelmesinden hep birden boşalır da anlarım diyordum ama öyle olmadı
Nurasel NaiLee bende merak ettim anlamadın mı suyunun geldiğini benimde yaklaştı bi panik var neyle karşılaşacağımı bilmiyorum o yüzden soruyorum :)
Gurbettegebe NaiLee anladım canım suan bende sürekli iç çamasırım ıslak 2 gündür anlamıyorum ama enfeksiyon için ilaç ftil kkullanıyorum diyorum o akıntı yağıyo heralde su gibi diyorum önemsemedm hiç bu durumu