Ademinee Çok sorunlu geçen bi hamilelik geçirdim öncesinde de iki bebek kaybım vardı en son plesenta yaşlanması, suyunun azalmasi ve gelişim geriligi sonucu doktorum artık bebeği alalım dedi ve 37+3 te yani pazartesi günü suni sancı ile doğum için kararlaştırdık, saat 9da yatışım yapıldı alttan bi ilaç verildi saat 4e kadar 2 cm açılmam oldu sonra suni sancı verildi 7 buçukta aktif sancılarım başladı doktor sabaha karşı doğarsın dedi ama ben bilinçli ıkınma ve nefes almayla aksam saat 10 da tam açılma ile doğum odasina alindim, ebe nefes almamı ve ikinmamami doktoru beklememiz gerektiğini söyledi doktor gelince 4. Ikınmada kızım dünyaya geldi 2100 gr doğdu biraz çok zayıf ama ciger geliştirici igne vurulduğum için kuveze koymadılar cok sukur simdi besiginde uyuyor sakin umitsizlige kapılmayın bebekler sanıldığından daha güçlü 😍
Hulyalp Ademinee rabbim hayirli omur versin bebisine canim. Gozun aydin olsun insallahhh. Darisi bizde olsun
Aysktr Ademinee benimde pazartesi günü sabah 7 de yatısım yapılacak ve normal doğum yapcam canım gelişim geriliğinden dolayı biraz benzerlik var hikayemizde Allah analı büyütsün inşallah bana tavsiyen var mı cok korkuyorum önce fitil verip kendi sancını getireceğiz dedi doktorum ben suni sancı istemiyorum cok korkuyorum ondan
Ademinee Aysktr benim çok çabuk ilerlerdi doğumum fitil hiç sancı yapmadı bende ama 2 cm açılma oldu suni sancıyı 4te verdiler 7 de sancılarım başladı 10 u 25 gece doğum yaptım hemen, çok korkulacak bisey değil sadece yatma bol bol yuru