Gmzmhr Ayseasminn10 canim butun konttrollere etlige gitti.develt.hastanesine ama.doguma etimesguttaki etimet ozel hastanesi.gitcem yarin normal dogum da 2000 tl sezeryanda 2000 tl hem.tam ozel.hastane hemde küvez imkani yogum bakim imkani var bi sknti.olursa devlete gondermiyolarmis yani
Ayseasminn10 EmineUsulIzol bende hacettepeyi duymuştum aynı fiyatlar yine doktor muayene ucretı de verıyormusunuz kontrolde
Ayseasminn10 hande123 yazmışsınız zaten görmemişim ☺ Ben ilk dogumum da çok çektim hastaneden her anlamda o yuzden bunu rahat gecırmek ıstıyorum 😔 akay bana biraz uzak kalıyor ben batıkentteyim
EmineUsulIzol Ayseasminn10 doktorla anlaştım doğuma kendisi bizzt giricek çukurambarda özel yeri var oraya gidiyorum tahliller için gaziye gidiyorum toplam 5000 de anlaştık biz baya bi indirim yaptık memnunum çok rahat ve anlayışlı gün her saatinde ulaşabileceğim bi dr Normalde muayene ücreti 350
hande123 Ayseasminn10 ben orayı bebek yoğun bakım ünitesi var diye özellikle seçtim bide drları gerçekten iyi gidebilirsen git derim ben çünkü bu fiyatlarda olan yerlerde genelde yoğun bakım ünitesi olmuyor
Fdnozc Ayseasminn10 gidiyorum canim 22 haftalığız memnunum şimdilik bi sıkıntı yok ikili tarama ayrıntılı ult. Dışarıdan yaptım daha fazla para vermemek icin doktorum da ilgili
Fatma Normalde pahalı ama paket olarak uygun geldi bize taksitte yaptılar 🙈 koru hastanesi liv e göre daha uygun oraya sorabilirsin
Ayseasminn10 Fatma sincan koru hastanesiyle bir görüşücem bakalım 🤔 koru hastanesi içinde hiç bir fikrim yok ama
Fatma Ayseasminn10 hayırlısı bakalım . Ama çoğu özel hastanede ücret ödemeden muane olmadan doktorla tanışabiliyorsun. Önemli olan senin aldığın elektrik ben öyle yaptım. İlk gidip tanıştım sonradan kare verdim
MerveYozcuolu Ayseasminn10 3000 tl doğum paketi Sincan Koru Hastanesinde, Çukurambarda ki Koru da 6000 tl.
Pembe Ozgesah355 5 aylikken paket yapmazlar diye biliyorum canim biraz gec kalinmis oljnmuyormu bn 16. Haftarda basliyor diye biliyorum paket fiyatlari
Gry Ya maşallah bu fiyatlar ne .Ben mardin de görev yapıyorum doğumum burda özel hastanede olacak. Sezeryan doğum 600 normal doğum 400 tl 😊 . Batı uçmuş 😂
Ayseasminn10 Gry burda en uygun 1500 2000 den asagı degıl maalesef onda da cok ıyı arastırıp dogru yer bulmak var bide 😔
Elifsmoms Liv hospital a gidiyorum, 3200 tl herşey dahil... Doğum teminatlı sağlık sigortası yaptırdım 3200 e, hastaneye ücret ödemiyorum çokda memnunum, araştırmanızı tavsiye edermm
Nkahramanatas Elifsmoms merhaba doğum teminatını nerden nasıl yaptırıyoruz ve her hastanede geçerli oluyor mu bilgi verebilir misiniz
MerveYozcuolu Elifsmoms Hangi sigorta şirketine yaptırdınız? Gebelik öncesi mi yaptırdınız? Bende bugün aradım Liv i 6500 tl dediler. Sizin hangi sigortaysa bende ona bakayım 😊