Kubra_41 Kızlar ben Konak hastanesine gidiyorum ama bir türlü sormak fırsat olmadı Doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı ?
Beyzaalbayrak Kubra_41 normal Doğum 2300 sezeryan 2500 ama odalar çok küçük ve eski bileğin olsun canım
Szekiye Kubra_41 bende Konak hastanesine başladım arkadaşım bu ay sezeryan dogum yaptı 2500 TL ödedi medikal park 3500 TL diye duydum.siz hangi doktora gidiyorsunuz
Kubra_41 Kızlar peki Doğuma birini alıyorlar mı birde kapı süsü ve yastık hediyemiz var dediler o yüzden kapı süsü yaptırmayı düşünmüyorum Doğumda fotoğraflar da bunun içinde mi 🤦♀️
Zeynep1610 Kubra_41 doğuma kimseyi almıyorlar kapı süsü takı yastığı ve fotoğraf albümü dahil fiyatın içine dediğim gibi 2 hafta oldu doğum yapalı fiyatlar öyle hatta kızım 32 haftalik doğdu şuan orada kuvezde hemde çok iyi bakiliyor doktorum da temel tan di
Kubra_41 Zeynep1610 memnun kaldınız mı peki birde Doğuma doktorunuz giriyor mu benim doktorum Erkan Türköz
tugciikkk Zeynep1610 doğuma sizin doktorunuz mu almadı yoksa hastane prensibi mi bende konağa gidiyorum ama ben esim yanımda olsun istiyordum doğumda doktora da daha sormadm 😔
Zeynep1610 Kubra_41 evet benim doktorum girdi saat kaç olursa olsun haber veriliyor zaten doktora ben memnundum 2. Doğumum ilkinde de aynı doktora gittim
Mervemehr Szekiye ben de mügeye gidiyorum memnun musun acaba? İyi yorum da kötü yorum da duydum kendisi hakkında? 12 haftalığım henüz.