ucmgk21 Programa göre 4 haftalık gebelik görünüyor. Az önce test yaptım pozitif çıktı ama iki gündür ara ara kasıklarımda adet sancısı gibi bir ağrı oluyor normal midir? Yarın da gidip kan testi yaptırıcam.
Minikaydoganlar ucmgk21 döllenme oluyor ben hamileyken haberim yoktu ped bile hazırladım gögüslerim ağrıyordu kasıklarım ağrıyordu sanki adet olcakmısım gibi heran 1 gün gecikti normalde benim erken olur geç olmazdı bende test yaptım çokta şaşırdım adet olmayı bekliyordum hayırlı olsun bu arada 🤗
Dileksah ucmgk21 aaa aynı ben aman dikkat bende adet olucam sanıp tampon bile taktım ama megerse yerleşme sancılarıymış dikkat et kuzum hayırlı olsun
ucmgk21 Selinnnce bu ağrı ile günlerdir adetim oldu diye tuvalete koşuyorum ama beyaz bir akıntı geliyor. Ne adet geldiği var ne sancının geçtiği. İnşallah herşey yolundadır en kısa zamanda doktora gidicem teşekkür ederim🙏🏻
Selinnnce ucmgk21 aynen canim sanki regl olmussun gibi hissediyosun zaten. O akintida bende hala devam ediyor. Karnim agridiginda regl olcam saniyorum demistim doktoruma oda hayir rahimin buyuyor demisti. Normalden 360 kat buyuyor rahim normalde 28 gr 9 ay icinde 1.13 kg ulasiyormus. Agrimasi normal yanii. Insallah bebisin sagliklidir hayirlisi olsun🙏🙏
ucmgk21 Deletedmom143 Minikaydoganlar Önceden bir düşüğüm olduğu için yine öyle bir ağrı mı acaba dedim ama içimi rahatlattınız teşekkür ederim. Bu arada göğüs uçlarım da dediğiniz gibi iğne gibi batıyor dokunamıyorum
Minikaydoganlar ucmgk21 yok ilk döllenme de olabiliyor hatta bazı insanlarda hafif kanamadan oluyor ben çok halsizdim kolumu kaldıracak halim yoktu
Deletedmom143 ucmgk21 evet canim oluyr cokkk acitiyor.ben qasintida olurdu.elimi bilmiyerwkden sutyenw vurunca bile iyne batiyor gibi olursum(((((
minikmucizem1_ Bnde catlatma ignesi yaptırdıktan bi kaç gün sonra adet sancısı başladı hala devam ediyo ama öyle çekilmeyecek gibi değil 2 nisan adet tarihim bakalim ne olacak test yapamıyorum korkudan
Turkanaksoy ucmgk21 normal canım bebek yerleşiyor o yüzden,yerleşme agrisi o,bende hamile olduğumu bilmiyodum o agridan adet olacam sandım ama niye olmuyorum diye doktora gittim hamile olduğumu o zaman ögrendim
ucmgk21 Minikaydoganlar Turkanaksoy Elifff41 Deletedmom143 Ağrı’nın normal olmasına çok sevindim içim rahatladı çok sağolun en kısa zamanda doktora gidicem güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür eserim ❤️
Elifff41 ucmgk21 bende öyleydim canım doktora gittim ve gayet normal olduğu söylediler rahim büyüyormuş kan testini yaptır güzel sonucu öğren 😊