Ftsfrt Merhabalar yaklaşık 10 gündür vajinam ağrıyor🙈 yürürken uzanırken falan bide eşimle cinsel ilişki yaşadıktan sonra da ağrıyor anlamadım enfeksiyon olabilir mi idrarımın rengi koyu sarı az köpüklü arada bir oluyor bu idrar olayı tabi bu arada 19 haftalık hamileyim ikizlere🙏🏻 Allah muhafaza erken doğum Riski olabilir mi iki hafta sonra ayrıntılı usg randevum var bekleyemedim sorayım dedim
AlyaSu Ftsfrt canım öncelikle geçmiş olsun,idrar yolu enfeksiyonu olabilir bol bol su iç doktorda genelde fitil veriyor sen yinede fazla dayanılmaz ağrılar olursa acile git için rahatlamış olur
Belinya Ftsfrt idrar yaparken yanma varmı canm.genelde enfeksiyon olunca yanma olurmuş. Ama senin durumun ikiz gebelik olduğu için yinede doktoruna sor derim ben canm
Zeynep7777777 Ftsfrt benimde aynı şekilde vajina ağrım vardı doktor önce damarlar genişliya ondandır dedi dün tekrar gittim vajinal rahim ağzı ölçmesini istedim kısalmış progestan ve istirahat sürekli dedi . Tabi sizin ikiz durumunuz farklı olabilir
Ftsfrt AlyaSu çok teşekkür ederim canım..enfeksiyon idrar testiyle mi anlaşılır acil yapar mı acaba tahlil falan
Ftsfrt Belinya yok canım yanma yok ama uzanınca sağa sola dönünce hafif ağrıyor hani böyle elini kolunu biryere vurursun aradan bikaç gün geçer dokununca Hafif tatlı ağrılar oluyor ya öyle bişey işte nasıl tarif ettiysem artık😊
Ftsfrt Zeynep7777777 vajinal rahim ağzı nasıl ölçülüyor alttan mı baktı ve Progestan düşük tehlikesi için veriliyor bildiğim kadarıyla doğru dımı
bebekteyaparimkariyerde Ftsfrt idrarının koyu ve köpüklü olması normal değil su içimini arttırman şart zaten ben tek gebelik yaşıyorum üç litre su içiyorum.ama vajinal ağrı bununla ilgili değildir zannetmiyorum.bi sinir ve kültür yaptır.muhmel o esnada rahim ağzınıda ölçer.