krsngurset Hazal2344 benim kafama bir şey takıldı ben en son 19 şubatta adet oldum ama mart ayında gebe kalmış da olabilirim. 26snda bitti adetim çünkü. Çin takvimi hesabımı neye göre bakmalıyım ?
Tugbakar krsngurset şimdi 19u 20 si ise diğer aya atarsın Çin takviminde... yaklaşık 10-15 gün ekleniyor çünkü
AlyaSu Tugbakar 13 haftalıkken erkek denildi ama 17 haftalıkken kızım olacağını öğrendim şimdi 31+1 haftalık olduk doktor bilemedi ki takvim bilsin yinede teşekkür ederim canım zahmet edip baktın 😊
Minifasulye Tugbakar peki birde ilk çocuğumu hesaplarmısınız tutucak mı merak ettim 29.01.1989 mayıs ayı hamile kaldığım ay 2015 doğumlu
Duyguxx Tugbakar malesef herkes için geçerli değil . Çin takvimine göre kızım olmalıydı ama oğlum olucak😍😍
Tugbakar Duyguxx bak evet bazen tutmuyor ama en son adet gördüğün tarihte önemli . 17-18 inden sonra ise diğer aya bakman lazım
Tugbakar krsngurset cnm normalde Şubat erkek ama 19u 20 sinden sonra Mart sayılabiliyor o yüzden kız oluyır Mart’a geçerse senin tam net değil
krsngurset Tugbakar evet canım onu söyleyecektim. ben de martta hamile kaldığımı düşünüyorum çünkü o zaman bizim iş karışık desene ☺️😂
Tugbakar 12467990 hahaha 😀 eger hamile kaldığınız ay. Yani adetinizin son günü 15 inden sonra değilse erkek
Rabia2019 Tugbakar ama som adet tarihim 7 kasım canım yani adetim gecikmeli oluyor bunun önemi var mı?