AlyaSu Kbra2780 ay ilk haftalar aklıma geldi limonu kesip tuzla yiyordum sonra gece mide ağrısından ağlıyordum 🤭
ikinciprensimgeliyor Kbra2780 ilk 3 ay esim limon yetiştiremiyodu bana 🤣🤣 ictigim visne suyuna bile sıkıyordum.doğrayıp tuzlayıp yiyordum.ama oglum olcak mesela🤣 ayseyi tutturamadık.ilk oglumdada sirf eksi yedim
Kbrabdrhmn Kbra2780 ben portakal gibi soyup yedim resmen ama sonra hiç ağzıma sürmedim şimdi 15 haftalığız
kubrasonmezzz bıraksalar kilo kilo yiyebilirdim ama 2 dilimle tansiyon 8/6 olunca insan kendine dur demek zorunda kalıyor 😂
Oguzkagan65 ikinciprensimgeliyor aynen bende öyle yapıyordum 😄 oğlum olacak benimde 😊 kaynanam senin çoçuğun buruş buruş doğacak bu kadar limon yiyorsun diyo 🤣
Ebrs ikinciprensimgeliyor ay benimde aynı oldu. Limon mandalina yiye yiye karnımı doyuruyordum resmen 😂😂 sonuç= oğlum olacak
Kbra2780 Taneminci oyyyy inşallah Benimde öyle olur biz daha 7 haftalığız . Ama kimi ekşi erkek diyor kimisi kız 🙏🏻
Tuna58 Ben normalde de çok severim limon yemeyi hamilelikte de ilk üç ay en çok limon yedim heralde 😊 hatta arkadaşlarım hep takılıdır belli ettin sen kesin kızın olacak diye, o tutmadı ama ben hala ara ara limon yerim 😂
Kbrabdrhmn O değilde ben hem şekerli hem ekşi tuzlu yiyiyorum benim bebeğin kafası karışık kararsız olacak belli 😂😂😂
ikinciprensimgeliyor Kbra2780 bende ikincisini cok kiz istedim tabi once saglikli olsun.ama erkek olcak hayirlsiyla.ilk oglum icin sevindim erkek kardes istiyodu surekli😊