Elftkdmr Kızlar 4+4 haftalığım koyu sarı kahverengi değil ama leke geliyo bugün ikidir doktor normal dedi gelenler varmı ilk haftalarda
58denizfatos60 Elftkdmr evet canım Benimde okdu 4+5 gibi doktor progeston verdi 8+4 üm daha kullanıyorum lekelrnme bitti 8 de kalp atışını duydum inşallah sorun olmaz stres yapma canım allahın izniyle kucağımıza alırız
madl41 Elftkdmr canım bende aynı dertten muzdaripim benimde kan değil ama sarı kahverengi gibi iltihap da değil çok hafif leke geliyor doktor normal dedi ama kasık ağrım çok var ve alttan sancım var
Elftkdmr 58denizfatos60 inşallah bende yarin doktora gidicem keseyi tam görmek için inşallah benimki de kesilir 😞
Ayisigi Elftkdmr doktor normal gözüküyor hersey dedi peki dedim neden oluyor yerleşmeden olabilr ddi bide bnm yorulunca oluyor ayakda beş on dk drm hemen ağrılr geliyor
Elftkdmr madl41 Benin’de özellikle sağda iğne batırıp çıkartıp gibi keskin sancım oluyo bide adet gibi bel ağrısı 😞
madl41 Elftkdmr aynen bendede oluyor doktor bişey yok dedi ama progestan verdi ama çok fena bıçak batıyor kasığıma ayaklarım çekiliyor aynı adet sancısı çekiyorum bende özellikle alttan sancı yapıyor
Elftkdmr madl41 alttan sancı bende olmuyo canım ama kaşık ve bel çok oluyo ne stresli zamanlarmış benim bide bi dış gebelik bide sessiz düşük oldu o yüzden korkuyorum
madl41 Elftkdmr düşük kanaması bir orkidi dolduracak kadar oluyormuş ama bizimki yerleşme kanaması galiba ayak da çok kalmamaya dikkat et canım bende paso uzanıyorum