Gloria Portakalcicegim amin inşallah hepimiz sağlıkla zamanında kucağımıza alalım bebişleri😍 valla dikkat etmek lazm bence insanda fil gibi iştah oluyo Allah korusun😂 gurbette olman avantaj bende öyleyim ailem uzakta yanımda olsalar kapı gibi olurdum nett
Hamile26 Herkesi bilmem ama ben şahsım adına söylüyorum horman tedavisi gördüğüm için 80 kilo ile hamileliğim başladı midem falanda bulanmadı için yedim bünyemde almaya müsaitti 7.5 kilo almışım 5 ayda doktorum çok alıyosun dedi ama kendimi sıkıntılı hissetmiyorum çalışıyorum günün 9 saati ayaktayım yoğunum ama iyim bence herkesin bünyesi ile alakalı annem ve 2 nesil öncem 110 ile doğurmuşlar ve normalmiş hepsi bence herşey bünye ile alakalı nasıl mutlu olucaksan öyle yaşa ama tuza dikkat ödem yapıyor ben birtek onu yaşadım 1 hafta öncede kestim şimdi daha iyim
Depresif_polyanna Medusa gayet sakinim ses tonu ve mimikler burada görünmediği için öyle algiliyosun bu çok normal 😁 laf sokma derdine düşen sensin bütün yaptığın yorumları gözden geçir derim. Hava atma madalya takma vs vs gibi laflar senden çıkmış 😉 hamilelik psikolojine veriyorum iyi geceler 😆
Seda5892 Nerah yalnız değilsin canım bende aynı şekildedir Doktorum biraz hızlı gitmişiz ekmeği ve hamur işini azalt dedi
Birkedibirbebek Nerah ekmeği karbonhidratı kes bence acıktıkça meyve yada yoğurt ye ben öyle yapmaya çalışıyorum 🤷🏻♀️ Bundan sonra kontrollü gidersen dengelersin üzülme ♥️
gdaslik Nerah ilk 3 ayda 3 kilo aldım ama 5. Ayı tamamladık toplam 8 kilo aldım bakalım kaç kilo ile tamamlıcaz hamileliği
Burcuveburcum Nerah beslenme şeklinizi doktorunuza danışarak düzenlemelisiniz bence ekmeği hamur işini ve şekeri keserek başlayabilirsiniz 4. Aydayım 3 kilo aldım hemen ekmeği kestim gebelik şekerim vardı ilk gebeliğimde dengelemek lazım vucudu
Ebruemir Nerah 23 haftada 4 kilo aldım bence seninki biraz fazla olmuş dikkat et ☺️Bende dr neden kilo almıyorum dedim normal olduğumu söyledi herkesin farklı olabşlşyor gerçi ama yinede dikkatli ol sonra kalabiliyor 😊
Nesalihan Bende 8 kilo 4 ayda aldım çok üzüldüm ama sonra veririm dedim bebekten daha mı önemli ona yarıyor ya da yaramıyor ben mutluyum o iyi buna şükür yiyim kızlar emzirirken koşarken öyle böyle veririz 🌸
Merveesila mk123 bende aynı sekildeyim 54le hamile kaldım 48e düştüm ilk aylar şuan 50 kiloyum ve 26+2yim ben mi az kilo aldım diye düşünüyodum
Semra93 Nerah bol bol yürüyüş yap ve her gün meyve yemeye çalış ben öyle yapıyorum 33 haftaligim ve 3 kilo aldım😊
Semra-39 Haftadayım 3 kilo aldım ama benim şikayetim tüm kilolarım karnımda toplanıyor. Üst göbekte genelde ortada. Nefes almakta zorlanıyorum şimdiden. Ne yapacağım bilmiyorum.