Berivankaya Melisecmel mrblar sizler nasılsınız nasil gidiyor hamilelik 😍 bende eylül annesiyim 17+ 3 bizimde oglusumuz olucak nasip olursa s😊
Dilek25 Melisecmel 16+1 den herkese selam Eylül anneleri 😍 cuma günü cinsiyet öğrenmeye gideceğim kıza benziyo demişti doktorum inşallah değişmez kızım olur 😍 bu arada iyiyiz Bi sıkıntı yok arada ağrılarım oluyo ama normal sanırım 😊
Xaleyeren Tugbakar ay hiç sorma bende ölüyordum merakdan bu gün gördüm çok mutlu oldum ikinci hamileliğim ilkim oğlan buda kız hayırlısı
deletedmom9494 Tugbakar benimki de göstermedi ilk erkek dedi sonra kız dedi iki haftadır gidiyoruz göstermiyor dedi doktorda 🥰
Melisecmel Xaleyeren bende işte 15+4 haftaligim haftaya perşembe ogrnecem inşallah sağlıkla gelsin çok heyecanlıyım yaa
Melisecmel Xaleyeren sorma ya bendede öyle şuan inanki Rabbim ilk önce sağlık versin kız erkek fark etmiyor
Kleopatra Rabia2019 peki özelde mi devlette mi değişme ihtimali oluyormuş diyorlar ya doktor kesin dedi mi cnm bende 14 haftalık
Melisecmel Berivankaya çok şükür iyiz sırt agrım bugün var valla Bende anlamadım tezmilikti misafirdir pazar falan derken kendimi çok yormusum heralde