Bilgesss Kızlar 13+1 haftalığım dün akşamdan beri çok fena bi baş ağrım var üstüne baş dönmesi eklendi sanki yer ayağımdan kayıyor gibi benim gibi olan varmı
Sara Bilgesss Bendede oluyo.Zaten gitdikce cogalicak bebek buyudukce bas donmeleri fazlalasiyor.Yaniki oyle basin donunce uzan.Yatakdan kalkerken yavas kalk.Bas agrin icinde ben calisiyorum uyuyam o zaman agrisi geciyor cunki boyle doktorlarda ilac tavsiye etmiyo bas agrisina gore zaten ozu gecip gidiyo.
Zemuda Bilgesss ben 18. haftama girdim. 1-2 haftadır bende de var. Doktorum normal dedi. Dinlenmemi tavsiye etti. Bence sizin de hayat kalitenizi etkilerse doktora danışmanızda fayda var.
Bilgesss Sara öyle bende ilaç almak istemiyorum canım Demir ilacı kullanıyormusun Demir eksikliğinden oluyor diyorlar bende bilemedim
Asli2663 16 haftalığız ve şiddetli baş ağrım var nane yağı sürüyorum bazen patates bağlıyorum dayanamıcak noktada parol içiyorum doktorum öyle demişti. Yarın okulda açılıyor ne yapacağım bilmiyorum Allah yardımcımız olsun
Sara Bilgesss Demir eksikligi ilaci kullanmiyorum.Doktorum bana butun vitaminlerin toplandigi ilac verdi onu atiyorum.
Aniakbulut Herkese selam bende 14+3um ve 2 haftadir kabus gibi bas agrim var.. uyumaya calisiyorum agridigi zaman ama uyandigimdada agri devam ediyo 😣 nurseharvey nin head stick i var onu kullaniyorum.. tamamen kesmesede yine azaltiyo tavsiye ederim
Bilgesss Aniakbulut onu denedim canım bende pek bi azalma göstermedi yine aralıklı kullanmaya devam ediyorum.Allah yardımcımız olsun
SibelAlp7 Karanlık ve sessiz bir odada dinlenmeyi tavsiye etti doktor.Ancak çalışanlar Kişiler için bu imkansız🙁benimde 2_3defa çok şiddetli oldu.Doktora çalıştığımı söyledim çok ağrırsa içmem için minoset verdi.