Hazinem Emzirirken birden bogazını alıyor ve hem Ağzından hem burnundan süt geldi böyle bir durumda npmak lazım hemen kaldırdım ama neden oluyordur tecrübeli anneler yardımcı olun lütfen😔
Deletedmom277 Hazinem Sütüne yetişemiyor ve fazla geldiği için geliyordur genelde biraz dik tutarak emzirmeye çalış yatarak vs emzirme
Hilalakcay3401 Hazinem sütün çok gelıyodur benimde sütüm çok gelıyo emzirirken makas yöntemini dene süt gelimi yavaslıyo bogazına burnuna kaçmıyo ben öyle önlüyorum
Xaleyeren Sütün fazla geliyordur canım benim bebeğimdede çok oldu ben hemen anlını elimle yukarı doğru okşuyordum hemen aniden kaldırma o tehlikeliymiş yavaşdan sırtını çevir hafif hafif vur çok normal korkma
Rmz Çünkü bebeğin çok acaleci annesi😂 okadar hızlı çekiyorki bu seferde yetişemiyor minnoş😂 benim oğlumda öyleydi doktora sordum ben bunu oğlun aç gözlü demişti😂 şuan 3 yaşında hâlâ aynı🙄 doyuramıyorum😂
Rmz Hazinem deliriyordum hahaha😂 3 ay anca sütün geldi cnm benim en son mamaya geçtim. Bakalım bunda naparız