Sena36 Kızlar eşim gurbete gidiyor bana uygun kampanyalı falan yeni doğan bezi öğrenince söyler misiniz acaba
25agustos Sena36 canım sleepy nin 200 lü paketi 97 tl ye aldım onlinebebekmarket diye bir site var ordan.
Brcsrn Sena36 trendyolda sleepy merhaba bebek seti var 58 lira bi bakın isterseniz içinde bezi ıslak mendili alt açma bezi fln içeriyo
Brcsrn Sena36 trendyolda sleepy merhaba bebek seti var 58 lira bi bakın isterseniz içinde bezi ıslak mendili alt açma bezi fln içeriyo
Minikkizim Jokerin internet sıtesınden sleepy yenı dogan 1 numara jumbo paket aldım ıcerısınde 80 tane var jumbo olduğu ıcın ve ındırımdeydı 40 tl 💥
Minikkizim Sena36 https://m.joker.com.tr/urun/sleepy-sensitive-bebek-bezi-newborn-80-2x40-1-beden-ikili-jumbo-116429
anapanda12 Civilden henüz sipariş etmesemde hoşgeldin bebek seti almayı düşünüyorum. İçinde yaklaşık 80 adet bebek bezi kırkı yeni doğan kırkı normaldi galiba birde ıslak mendilli ve alt açma hediyeli 55 lira
denizoktay BİM dekinde losyon ve petrol türevi madde var tavsiye edilmiyor o yüzden. Migros un bezi minnies ya da sleppy düşünüyorum ben de. Muhtemelen sleppy alırım.bu ikisinin içeriği doğal.