Mutlulukgeldi Elikkk 29 haftalik sivas suşehrinde yaşıyorum 9 kilo aldim bazen bel agrim oluyor ve 3 litre su ictigim için Sık sık tuvalet ihtiyaci🤣 sukur onun dışında bisey yok 😊😊😊
Elikkk Bende 29 haftalıgım benimde sol Kalcamda bacağıma doğru ağrılarım ufak bel ağrılarım var bugün midem nasıl yandı anlatamam hep uyudum kızlar size tavsiyem bol bol uyuyun dinlenin yürüyüşler dışında bebek doğunca süper anne olacağımızdan pek dinlenemicez burada 3 lt su mu bende içmek istiyorum ama sürekli tuvalete gitme sorunundan içemiyorum bide aktif mesane sorunum var normalde günde 13 kez idrara cıkarim hamileyken iki katına bile cıkmış olabilir içemiyorum o kadar su malesef
Mutlulukgeldi Elikkk valla canm ilk aylarımda cok az su içtiğim için 2 defa cok kotu enfeksiyon geçirdim ve cok cnm yandı bebeğime bisey olacak diye korkuyordm suyu arttird8gimdan beri cok sukur enfeksiyona rastlamadım dhaa gece 2 defa tuvalete kalkıyorum saat 5 6 gibi yine kalkıyorum ama az kaldı 😂
Elikkk AlyaSu özleniyormuş herkes öyle söylüyor ben alışverişe daha başlamadım son zamanlara birakiyorumki zaman cabuk geçsin diye son zamanlarda
Mutlulukgeldi Elikkk 2. Buçuk litrelik su sişesi sürekli gözümün önünde bulunduruyorum baktıkça 8ciyorum🤣