GizemK Keşke bizim kadar babalarda araştırsa şu hamilelik psikoljisinden anlasa biraz alttan alsaaa daha fazla ilgi gösterseler😀
hande123 GizemK demi keşke ama nerdeeeee anlamaları için doğurmaları lazım 😁😁😁 normalmişiz gibi davranıyorlar
gizemgnll GizemK 😂 benmkinin maşallahı var ya tuvalete bile peşimden gelcek utanmasa 😂😂 internette sırt üstü yatmak zararlı diye okumuş geceleri uyanıp beni yan döndürüp tekrar uyuyo 😂😂😂😂😂
GizemK Senailhan Keşkee öyle bi imkanımız olsa valla bizden daha nazlı daha naif olmazlarsa bisey bilmiyorum😂😂
Senailhan GizemK Kesinlikle bizim babamız her anlamda benden daha fazla yaşadı her şeyi ben hiç bulantı aşerme yaşamıyorum mesela onda hepsi tavan 😂😂😂
GizemK hande123 Ay onlar doğursa hic düşünemiyorum 40 gün nazları bitmez😂😂 Eskiden böyle değildin ne demek acaba neden eskiden böyle değildim ben anlamıyorum bu erkekleri ya 😀😀
hande123 GizemK eskiden hamile değildim çünkü 👻 bizim vücudumuzdaki hormanların 3 te 1 onlarda olsa 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Düşünemiyorum aayyyy belim ağrıyor ay sancım var ay acıktım 😂😂😂 sen beni anlamıyorsundan başlarlar Allahhhhh🙈
AsyeNarSusam Benimkine bütün şikayetlerim naz gibi geliyo. Bide kendi şikayet ediyo günler gwçmiyo Doğum zamanı gelmiyo diye🙄 Ona niye geçmiyorsa günler 🤔
GizemK hande123 Ay evet ya ilerde anlarlar insallah😂😂Keske rüyalarına falan girse böyle kadin olduklari hamile oldukları onlara bi psikolojik baskı lazım 😂😂
Sedafirat KbraNaselik zaten o annelerini sürekli öne sürmeleri var ya 🙅😒😒 banane tarlada doğurduysa dogurmasaydi içinde kalsaydı deyip bagirasim geliyor ama hic çekemem dirdirini
Ayselcnt KbraNaselik aynen öyle eskiden kadınlar tarlada doğurur hiç bişey olmamış gibi çalışmaya devam ederlermiş.. benden de aynı performansı bekliyor paşam.. 😁
Saruhansaltuk Benim eşim grip bile olsa yataklardan kalkmiyor adam sanki beyin ameliyatı olmuş gibi hamilelik yaşama gibi bir ihtimal olsa hiç ugrasilmazdı heralde😀😀