arslansedaa 30 martta oğluma sezeryan doğumla kavuşacağım allah nasip ederse korku heyecan mutluluk duyguları hepsini yaşıyorum daha cok korku 😔 sezeryan olanlar genel anestezi alacağım sonta acıtıyor mu sonra ayılınca çok agri oluyor mu
bhrm35 arslansedaa Cnm öncelikle sağ salim kucağına al inş 🙏Şöyle söliyim benim ikinci şuan hamileleiğim ilk oğlumda sezeryan oldum genel anezteziyle .tabiki ağrı eşiği kişiden kişiye değişir ama ben çok çektim.nedenide şu doktorum mükemmeldi fakat genel aneztezide işlem bitince hemen uyandırdıkları için direk agrı ile gözünü açıyosun iğneden korkan ben yaptırdığım agrı kesicinin haddi hesabı yoktu yalvarıyordum artık hemşirelere..sonda dersen evet ayıkken takıldığı için yalan sölemenin yada avutmanın anlamı yok özellikle takarken biraz can yakıyo ama kendi kasmassan daha kısa sürede ve kolay oluyo.ben mesela başıma gelicekleri doğumda şuan artık çok iyi bildiğim için cesaretimi yopşarsam epidural-spinal yaptırmayı düşğnüyorum .o aşamadada sonda uyuşturulduktan sonra ameliyathanede takıldığı için doğal olarak hiç bişey hissetmiyprsun