Scarlett Merhaba, geçen hafta bebeğimde karın çevresinde 3 hafta geride dedi doktorum dopplera gönderdi. Dopplerda 1 hafta geride dendi ama suyum azalmış. Bu hafta tekrar gittim bebeğim bi haftada 500 gr almış gerilik normale dönmüş ama suyum hala azmış. 36. Haftada yani pazartesi alabilirlermiş. Cumartesi tekrar nst gireceğim ona göre karar verilcek bebeğin hareketleri önemliymiş çünkü. 36. Haftada doğum olursa bebeğim küveze girer mi ? Çok korkuyorum ve panik halindeyim
Zeynepkubra Scarlett etrafımda bi sürü kişi 36. Haftada doğum yaptı kimi mecburi sezeryan kimi suyu geldi doğum başladı hiç biri küveze girmedi..kilosu nasıl bu arada?
Ysn Scarlett 36+6da dogum yaptim cok sukur kuvoze girmedi ama doktorum 2 doz ciger gelistirixi igne vurdu doktorunuzdan talep edin 38.haftadan once doganlara artik vurduklarini soylemisti yeni calismalar bunu gostetiyormus
Nurde Benim doktorum 36 ya geldikmi sıkıntı yok prematüre saymıyoruz dedi başka bir sıkıntısı yoksa alınmaz inşaallah. Nasip bazen 40 haftalık doğanları bile almak zorunda kalıyorlar. İnşallah sağlıcakla kavuşursunuz beneğinize stres yapmamaya çalışın son günleriniz mutlu geçsin 🤗
Scarlett Nurde elimde değil hala şoktayım. Zaten sezaryen olmak zorundaydım ama 38. Haftada diye rahatlatıyodum kendimi şimdi birden pazartesi diyince aşırı panik yaptım
Mirayhira 36dan aşşağıki haftalarda heralde küveze koyuyolar benimde 37 haftalık doğmuştu hiç bi sorun olmadı
Scarlett Zeynepkubra geçen hafta kendi doktorumda 2080, dopplerda 2280 kgydi. Bu hafta doktorumda 2680 kg
Tuanam01 Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin oğlum 8 yaşında ablası 36 haftada dünyaya gelmişti çok şükür küvezde falan kalmadı şimdiki bebeğimde 36yı doldursa diye dua ediyorum korkma .
Scarlett Aysktr şeker diyetimi bozdum 😂 birde iştahım kesilmişti bulantılarım başladı diye. İstifra etsemde yemeye devam ettim
zgeGrbzel Bende 36 da dogum yPtım canım tansıyonum cok yükseldı bebegın kalbı yavaslamaya basladı apar topar alınmıştım cok şükür bi sıkıntı olmadı sadece sarılıgı arttıgı icin bir gun küvezde kaldık okadar 🙏