deletedmom9494 Derinaras ben hep 50 ile başladım şuan şimdide 50 kullanıyorum haftanın 3 günü 1.5 içiyorum
Derinaras deletedmom9494 benim ilk öğrendiğimde 5.35 ti bi süre normale döndü ilacla sonra hamile kaldım hamileyken yaptırdım 4.70 cıktı sonra bebeğimi kaybettim bi süre hic gidip baktırmadım ilacımı ictim ama kontrol ettirmedim en son şubatın 24 ünde yaptırdım 6.59 cıktı o günden sonra 10 gün 70 lik ictim ağır geldi bana sonra tekrar doktora gittim yarısını ic dedi yarım iciyorum artık
deletedmom9494 BusraOzhan amin 🙏 benim hamile kalmadan önce çıkmıştı bende mide yanması olmuyor çok şükür ama bulantılarım daha çok oluyor sabahları acaba etkisi ondan olabilir mi dicem ama ilk iki ay böyle bir sorunum yoktu hamilelikten de olabilir dimi
Sryilknr deletedmom9494 benim hamilelikte çıktı erken tedavi yaptırmadı doktorum ihmal etti o yüzden suyum çok fazla ilacımın dozuda yükseldi🙁🙁
Sryilknr deletedmom9494 devlete gittim 3 doktorda ihmal etti 25+3 hamileyim hamileğimin ilk ayında çıktı doktor bişey olmaz dedi sonra başka iki doktor daha gözüktüm bişey olmaz dedi şimdi suyum fazla çıkinca eşimin ailesi beni özele götürdüler sağolsunlar orda doktor erken tedavi olmadıģı için suyun fazla oldu dedi devlete gittiğimize pişman olduk
didemzgypn deletedmom9494 gebelikten öncede tiroid sorunum vardı ama uzun zamandır ilaç kullanmıyordum tabi gebelikte çok yükseldi 100mg Euthyrox kullanıyorum ayda bir kontrolüm oluyor ve ayda bir 25 mg arttırmak zorunda kalıyor doktor daha bugün kontrole gittim şükür dengeledik ama ilaç içtikten sonra bebek için çok sorun olmuyor bizden alıyor çünkü
deletedmom9494 didemzgypn ben aksatmadan sürekli kullandım kullanmadığım zaman çarpıntım oluyordu özellikle geç aldığım zaman bazen ilacı içtim mi içmedim mi onu bile hatırlayamıyorum
didemzgypn deletedmom9494 vücudunuz ilaca alışana kadar çarpıntı oluyor hatta mg yükseltildiğinde bile belli bi süre oluyor sabahları erken alın çok geciktirmeyin alışıyor sonuçta bünye ama ihmal etmediğiniz sürece korkulacak gerilecek bi durum değil Allah beterinden saklasın 😊
deletedmom9494 Sryilknr benim gittiğim hem genel cerrahi hemde Doğum doktorum özel de genelde devlete güvenmeyin diyorlar he özeldekilerinde bir farkı yoktur belki , doktoruna göre değişir, çok suyun olduğu zaman ne gibi zararı oluyor
deletedmom9494 didemzgypn amin 🙏 benim arada oluyordu çok şükür artık sabah 5 ye bile uyansam hemen içiyorum ☺️
Deletedmom667 deletedmom9494 2004 yılında guatr cıktı. 2012 de amelıyat oldum.. Suan hamıleyım. 20 gunde 1 tahlıl yaptırıp endokrıne gıdıyorum suan duzende sıkıntı yok..
Nerm7n deletedmom9494 150₺ para verdiğin doktorunla özel telefondan iletişim kurup tahlil sonuçlarını gösteremiyormusun
Zeynpatak deletedmom9494 ben de yaklasik 4 senedir tiroid ilaci kullaniyorum . Bikac denemede oldu bebegimiz cok sukur . Suan 31 .haftadayiz her ay baktiriyorm degerlerime normal cikiyor ilac kullanmayi hic aksatmiyorm ama .
deletedmom9494 Zeynpatak ben korunmayı bıraktıktan sonra 2 ay sonra hamile kaldım Allah’a şükür 15 haftalığım bende sürekli ilacımı düzenli kullanıyorum
Nerm7n deletedmom9494 Buna baban nye karar veriyor. Doktorunla konuş sağlık ocağında tahlil yaptırıp whatsaptan sonuçları atsam olur mu diye sor. Ben öyle yapıyorum.
Zeynpatak deletedmom9494 cok sukur canim . Bana da bebegin gec olurdemislerdi ama aramizda hamile kalmak istyen varsa korkmasn diye yazdm
BusraOzhan deletedmom9494 Bende de oluyordu ya ben hiç mide bulantısı yaşamadım da sağ tarafımda böbrek genişlemesi var sağ tarafıma ve düz yatmam yasak sürekli soluma yatıyorum acaba dedim artık çocuk büyüdüğünden mi bu mide ağrısı oluyor 🤷🏼♀️
Crnarz deletedmom9494 bende 36 haftalıkken kan tahlili verdim ve tiroidim düşük çıktı doktor daha önce böyle miydi dedi bende hayır ilk defa böyle oldu dedim bir ay sonra tekrar kan ver dedi sizce kötü birşey mi hiç bilgim yok çokta merak ediyorum
deletedmom9494 Crnarz eğerki daha önceden oluşta farketmemişseniz bebekte tiroid hastası olabilme ihtimali var çünkü sen bebeğe tiroid salgısı üretemiyorsun Allah göstermesin inşallah yeni birşeydir de önlemini alabilirsin