Neslihant Bebeginiz icin buyuk eşyaları beşiği yatağı vs kaçıncı ayinizda aldınız. Bn 4. Ayi bitirdim baktim hersey cok pahalı yavas yavas alip ödemeleri yapsak mi diyoruz yoksa cok zor olcak
[silindi] Neslihant 26 haftalıkken aldık odayı bebek arabasını sadece kıyafetleri yıkayıp utulemek kaldı 28 haftalıgız
Esraacr Neslihant bende 5. Ayda yapmaya başladım sonra sonlara dogru hiç halin kalmıyor o kadar gözünde büyüyor ki hersey yapasın gelmiyor bence sende başla dediğin gibi ödemeleri hafifletirsin
Slcndereli Neslihant bende herşeyini aldım sadece yatak kaldı zaten dolap vardı sadece beşik alıcam 5aylık oldum kıyafet olarakda çok almadım sayılı aldım zaten çabuk büyüyecek buyüzden gerek duymadım azar azar almak mantıklı bence
Neslihant Esraacr doğrudur evet malum hastane masrafi fln derken zor olucak. Onerdiginiz bi oda varmi
Poine Al valla kimsenin garantisi yok 9. Ayında alanların ne malum Doğumda bir sorun olmayacağı allah korusun. Birde insan gerçekten ağırlaşıyor ayakta durmak eziyet. Ben 12. Hafta olduğum gibi alışverişe başladım hala iyi ki diyorum şuan 37 haftalığız. Başlamasam bizde altından kalkamazmışız.
Slcndereli Neslihant oda olarak değilde 4yaşa kadar idare edebileceği çok pahalı olamayan bir beşik alın bence ki ben öyle yapacağım sonrasında yatak alacağım
Yasemincifci Neslihant https://instagram.com/bebek_odasi_besik?utm_source=ig_profile_share&igshid=71r5nuy7w0xo
Yasemincifci Neslihant bu sayfadan aldım beşik dolap şifonyer beşik anne yanı oluyor büyürn beşik oluyor bazaya dönüşüyor çalışma masası oluyor
[silindi] Neslihant ben bu odayı aldım https://www.instagram.com/p/BvSB1Hilvak/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=5dimgut4lppw
Esraacr Neslihant ben dolabını ikeadan aldım cocuk dolabı degilde biraz yetişkin içinde ideal olan ilerde degiştirmek zorunda kalmayalım die beşiğide ikea beşik ama onu letgodan aldık tahta beşiklerden kademeli oluyor
mrsdoruk Neslihant 24. Haftamdayım bebek beşiği ve çamaşırlığını aldım çilekten çünkü ihtiyaclar fazla ve hepsini bir anda alamam durumum izin veriyor ama bi anda o kadar para çıkması olmuyor
Deletedmom667 Neslihant 5. 6. Ayda almanı tawsıye ederım cunku bebek gelmeden odasından o mobılya kokusunun cıkması lazım