Mommi Aspenya44 bebe yağını da deniyim😂 zaten çatlamaya müsait yapım var son 3 ay gayret edeyim napim
Yagmurerol Meltemm1 35+1 im yeni oluştu hemde birden. Disardan cok gozukmuyo ama dikkatli bakinca gozukuyo😅 ilk 17.haftamda hissetmistim
Ozderr Meltemm1 ben besinci ay basında henüz iki kilo almama ragmen çatladım 😏 su an yedinci ayın içine girdik günden güne sadece karnım büyüdüğü için karın bölgemden çatlıyorum 🥴🥴 geçen internette okudum çatlaklara kesin bir çözüm yokmus 🤷🏼♀️😑
Edaaliblog Kızlar ben 16.haftamda göz seyirmesi gibi hissetmeye başladım. Suan 18.haftamdayım. Karın gerildikçe kaşıntılarım cok oldu 17.haftamda dustan cıkınca farkettim popo kısmımda mor catlağım oluştu. Ve cok erken oldu. Kaşımamak gerekiyormuş kesinlikle. Ben almanyadan gelen bir çatlak kremini sürüyorum. Baska hicbir yerimde çatlak yok. Popo kısmını çok yırtar derecede kasıdıgım icin oldu sanırım. Bilinçsizce davrandım. Kuzenlerim kaşıma asla avucunun iciyle ov kaşınırsa dediler işi işten gecti kalca kısmım icin ama gögüs ve karın bölgesine öyle yapıyorum. 🙈😌
Smyraskmn Bende 20. Haftadayım hareketlerini yavaş yavaş hissediyorum şuanlık çatlağım yok ama ben ilk hamile kaldığımı öğrenir öğrenmez Hindistancevizi yağı kakao yağı ve kantoron yağı kullandım şimdi yok inşallahda olmaz