Gizemtufek Skryszn aynı his bende de var 28 haftalığım 10kilo aldım ama ben çok zayıf hamile kaldığım için doktor sorun olmadığını söyledi :)
Aysehkm Skryszn sanırım genel olarak doymuyoruz resmen gece açlıktan uyanıyorum😊hiç doymuyorum 29 haftalık olduk ve ben 7 kilo aldım daha da devamı gelir sanırım inşallah geri vere biliriz😊
babymomm Aysenur01 inan sürekli yiyorum ve bir sürü de vitamin kullanıyorum bünyeyle alakalı sanırım bekarken de alamıyordum 3 de bebeğin kilosu suyu eşi bende sıfır
Aysenur01 babymomm anladım canım ben sanki su içsem alıyorum bebek sağlıklı olduktan sonra sen korkma
SerminMutlu 28 haftaligim 14 kilo aldim cunku surekli yiyorum kapismayalim bence kilomla ezer gecerim 😂😂😂
Yeliz2 Gelsin kilolar kizlar nasilsa meleklerimiz dogunca veririz bende hayatımda ilk defa 60 kiloyum😂 48 kiloda hamile kaldim esim adimi gobek reis koydu bende birsy yok sadece gobek oda nasil 12 kilo anlamiom
glbngms Bende şuan 31+2 yim kızlar 30 haftada gitmiştim doktra 10 kilo almışım şimdi kaç oldum bilmiyorum bakalm Salı öğrenicem ama bende sürekli yiyenlerdenim 🤭🙆♀️
bebekteyaparimkariyerde Skryszn öf evet yaaa bende 24üm sürekli aklımdan yemekler geçiyor ama tutuyorum kendimi valla yoksa çağlayanla kadar yerim
Ikibebekkocagobek Kizlar ben 3 kilo verdim hamilelikte 🙄 hahah ama ben zaten ilk dogumun kilolarini vermeden hamile kalmistim 13 aylik oglum var suan 29 haftalik ikinciye hamileyim ilkinde 20 kilo almistim toplamda simdi 3 kilo verdim 😂
Bebekveben Bende 27 haftalığım 3 kilo almıştım en son daha almadıysam. Benimde karnım sürekli şiş normalde yediğim yemeğin yarısı kadar yiyebiliyorum ancak karnım patlayacak sanki🙄