deletedmom9494 Ense kalınlığını ölçerken tahmini cinsiyet söylediklerini duymuştum doktoruma ölçümü yaparken sordum erkek gibi görünüyor dedi henüz testisleri oluşmamış ama dedi ikinci gittiğimde kız dedi üçüncü gittiğimde göstermiyor dedi. Ense kalınlığına baktığında mı doğruluk payı vardır sizce daha ayrıntılı bakılıyor ya hani ?
lilamom deletedmom9494 erken soylediklerine inanma canim :) bak bizi goruyosun 16 18 bile net degil 12. Haftalarda zor
Vefas deletedmom9494 doktorun tecrübesine göre değişiyor galiba 13.haftalıkken ögrendim değişmedi ondan sonra
Mayasey deletedmom9494 2. Gittiğinde kız dediyse kız ihtimali yüksek. Ne kadar İleriki aylarda bakarsa o kadar daha net belli olur
deletedmom9494 babymomm valla sivilce bastığında yüzümüz kız deniliyormuş güzelleşiyorsan erkek diyorlarmış benim sevilcelerimde artış oldu eşim erkek istiyor ama bence de kız 😇🥰
AYsegulusal deletedmom9494 bende de çok sivilce var heleki adet dönemlerim de geçmiyor bide ama oğlum oluyor nasip olursa heveslendirmeye yim de belli olmuyor yani 🙏🙏🙏
lilamom deletedmom9494 sanirim en iyisi detayli ultrason o zamana kadar alinanlar unisex alinmali😂 erkekse aldigim pembeler elimde patlicak
lilamom deletedmom9494 bende cinsiyet ogrenmeden oncekileri beyaz krem sari falan almistim cinsiyete kesin deyince begendigim bi hastane cikisi vardi kiz onu aldim degistirirememde artik😂 burdan isteyen olursa satarim erkekse 😁😁
lilamom deletedmom9494 aynen canim erkekse var ya esim zil takip oynar 😂 ben kiz istiyodum ben kazandim diye artistlik yapip duruyodum erkekse bana cok fena koydular😁🙄
deletedmom9494 lilamom valla benim eşimde başlarda oğlum diye seviniyordu bu son üç gitmemizde de kız deyip göstermiyor deyince eşim bile ümidini kesmeye başladı oda diyor kız herhalde diye Allah gönlümüze göre versin 🥰
lilamom Vefas o sizin sansiniza canim :) 12 13 de cinsiyet tamamlanmis olmuyor nuba gore bakiliyor yuzde elli elli yani sizinki tutmus o haftalarda tahmin yapmak pekte dogru degil aslinda. Ben kendi doktoruma tekrar gidince gorucem heralde😂
deletedmom9494 Vefas olabilir bizim doktorlar iyi değil demekki zaten doktorumu ileri de değiştirmeyi düşünüyorum
Hs20 Bize 12. Haftada erkek gibi ama daha net değil.kimseye söyleme demişti 16 öğrendik kesin erkek dedi 20. Haftada kesin artık dedi nasip.olirsa biraz daha beklemeni tavsiye ederim canım netleşmesi için