Ayseport Oglusumubeklerkenben bugün bana da aynısını dedi aşağı inmiş dedi çatala çıktm elime gelio dedi ama ne sancı çıktı ne yumşama ne açılma bende bekliorm
momof3 Oglusumubeklerkenben benim kızım girmemişti kanala.Doğum olacağı gün girmişti Zaten o zamanda 4 cm açılmam vardı Doğum başlamıştı...39+3 te
BuseBasderici Ben 37+6 haftalığım,kafasının yarısı kanala girmişti geçen hafta. Arada sancılarım oluyor ama gelen giden yok🤷🏼♀️
Zemzems BuseBasderici Peki Bebeğin sapa yada sola toplanıyor mu. Kanala indiğini nasıl anlayabilirim acaba ilk hamileliğim. 36+4 haftalığım
BuseBasderici Zemzems tabii toplanmaları oluyor benimde ilk hamileliğim bir bilgim yok. Doktorum kontrolde söylemişti
Oglusumubeklerkenben Bizimki ulturosn da bile başı gözükmedi yani kanala girdiği için ama.daha ikibucuk haftamiz var toplamda Dr. Heran herşey olabilir ama ama daha var dedi bizim şuan 37+3
Kayaabusra 37+5 deyim bende dünden beri sürekli toplanıyor sertleşiyor karnım acaba sancı olabılır mı endısılenmeye basladım...
Snmsnm Kayaabusra valla bende her toplanmayı sanci sanıyodum salı akşam 8 den beri sanci çekiyorum şuanda da hastanedeyim 2 cm açıklıkla bekliyorum sanci anlasiliyomus gerçekten adet sancısının biraz fazlası fln yalan
Oglusumubeklerkenben momof3 vallaha bizimki daha iyi yerinde belliki heran gelecek sanıyorum ama gelen yok 😂
Snmsnm Kayaabusra gelmiyor acilmam ilerlemedi sancilarimin düzeni de gidince doktor eve yolladi sıklaşırsa bidaha gidicem benim oğlan çok inatçı cıktı 😀
Kayaabusra Snmsnm ben de de hiçbişey yok ama 40 haftaya kadar inşallah beklemez artık çok yorluyorum. Kilosuda önde gidiyor inşallah bi avazda alırız benimki de oğlan :)) oğlanlar gelmek için uğraşmıyo herakde :))
Hayta 11 gün önce Dr a gittiğimde kanala inmiş dedi hatta karın ölçümünü bebeğin sırtından yaptı. Ancak şu zaman doğum olur demedi. Dünden beri yürüdükçe kasiklarima bıçak saplanıyor sanki bende aynı sorunun merakı içindeyim
Snmsnm Hayta hem belime hem karnımın alt kısmına sancı giriyo anliyosun zaten bi terslik olduğunu diğer sancılarım melekmis bunların yanında
Oglusumubeklerkenben Hayta vallaha o bıçak saplanmalari bende sürekli var ama herhalde aniden gelicek bu minnoslar
araskubra Snmsnm sanci nasil hissesiliyo 36.1 gunluk benim basi donmustu coktan dun cok sakindi bugun surekli toplaniyo surekli itiyo bir tarafa toplaniyo uzanirkende iki defa kasigimda aci hissettim ama bir daha olmadi toplanmalar sancimi midir
Snmsnm araskubra valla nasıl anlatayım regl sancısı olur ya onun böyle içinden bisey sökülüyormuş gibi olani bende öyle en azından canımdan can gidiyo valla