İSTANBUL ANADOLU YAKASI DETAYLI ULTRASON ÜCRETLERİ NİYE BU KADAR PAHALI?????
    CCDGN Pendik yüzyıl hastanesinde yaptırdım 400 tl. Kartal umut hastanesinden de fiyat almıştım ama radyoloji bakıyormuş ona 240 tl demişlerdi ben pendiktekini tercih ettim
      Pendik hospitalm300 dü sanırım baya oldu yaptıralımunuttum 250 de olabilir😅
        Handrella ataköy hastanesi 280 tl , medigold 200 tl ......
        CCDGN araştırmadım sürekli gittiğim hastanede yaptırdım ve cok iiyi bir doktordu
          CCDGN evet canım baktı herşeyine hatta bizim yaramaz döndü bi ara arkasını çık biraz yürü çikolata falan ye dönsün dedi tekrar geldim bebişimizin renkli fotoğrafını da aldık CD verdiler bi de rapor
            CCDGN merhaba detaylı ultrasonu perinatolog uzmanı yapmalıymış fiyatı uygun diye radyolog tarafından yapılmasını önermiyorlar ben şişlide özel bir muayenehanede 500 e yaptırdım ama doktorumun bana önerdiği 800 tl idi neden bu kadar pahallı diye araştırma yaparken bilgi sahibi oldum ☺️
            CCDGN benim gittiğim hastanede 250 tl üsküdar hospital türk perinatolog bakıyo. Bende oraya gidicektim ama zeynep kamilde randevu bulunca gitmedim
              denizannee zeynep kamile nasıl randevu aldınız,ilk muaynemi oldunuz? ve cd veriyormu görüntüler renkli mi bilgi rica ediyorum
                denizannee şimdi görüştüm fakat perinatalog olmayabilir dedi .Doktor Rabia Hanım'mış.Yarın tekrar arayın öğrenin dedi
                  CCDGN ben zeynep kamilde takipli hastayım. Mhrs üzerinden aldım randevuyu da. Cd vesaire veriyolarmi bi bilgim yok malesef oranın doktorlarına da çok güvendiğim için düşünmedim hiç.
                  CCDGN ben konuştuğumda da yeni perinatolog geldi demişlerdi. Mesai saatleri içinde deneyin yarın belki net bilgi alabilirsiniz.