Elifinizz5461 diloscvs Sizin durumunuzu doktor daha iyi bilir bence ona sorun derim. Benim hamileliğim kışa denk geldiği için evdeydim doğal olarak 😊
jrgenc 10 gün önce geldim tatilden 22. Haftama denk geldi doktorumun izniyle gittim uçakla 2 saate kadar izin verdi havuza girme denize girebilirsin mayon ıslak bekleme enfeksiyon riskin olmasın dedi
cansuali2206 diloscvs ben şuan 27 haftalık gebeyim doktorum 32 ye kadar gidebilirsin dedi bence sizde gidebilirsiniz
ARYa143 sarilale123 yapabileceğim tek şey yürüyüş, arada da dans squat felan🙈😁 yüzme bilmiyorum ben zaten😂😂
aslmoms diloscvs ben bayramda 30 haftamda gittim kendim araba sürerek hemde kızımla. 6 saat yol. Biraz zorlandım
sarilale123 ARYa143 ayaklarını deniz suyuna sok gitmedim demezsin en azından canım 😁😁 valla en güzeli de yürüyüş zaten
zeniakrhn kutlubeyinannesi seneye bebeklerimle gitmenin hayalini kuruyorum o bile beni motive ediyor . Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim ♥️♥️♥️
kutlubeyinannesi zeniakrhn bebekli tatil en sevdiklerimden kesinlikleee. Ben tatilde dinleniyorum vallahi çocuk enerjisini atıyor, beyni yoruluyor akşama bayılıyor 🤣 yavrularınızı sağlıkla büyütün inşallah 💕
zeniakrhn kutlubeyinannesi amin inşallah hepimiz evlatlarımızı sağ salim büyütelim hayırlı evlatlar olduklarını görelim inşallah
cerenimo36 sarumervee pıhtılaşmadan kastınız nedir acaba bende 12 haftalığım dün rahim damarlarında direnç var aspirin içmen lazım geçmezse denildi sizinki de o tarz bir şey miydi
sarumervee cerenimo36 hayır direk pıhtılaşma yapılan testler sonucu ortaya çıkan sizinkiyle bu farklı bişey birbiriyle alakası yok
sesag Biz 26 haftalık hamileyken eşimle uzun bir İtalya tatili yaptık günlük ortalama 15 bin adım attık biraz yorucuydu ama insanlar çok anlayışlıydı her yerde kolaylık sağladılar. 30dan sonra çok zor olurmuş iyi ki gitmişiz
Ecekrk diloscvs ben gittim hiç bir sorun yaşamadım hatta 34. Haftaya kadar şehir şehir gezdim ama doktorunuza mutlaka sorun