Mariyam_ Çarpı işareti vs de yok tıklıyorum zaten açılmıyor da çekiliş misal Ve gitmiyor buna acil çözüm
dilaradoyan Mariyam_ sistem otomatik olarak çekiliş görselini göstermektedir.Kısa sürede sayfanızdan kalkacaktır.
lokismommy Mariyam_ bide yeni haftaya girdim az önce bekledim o kadar bebeğimi göreyim nasıl görünüyor şu anda diye hayal kırıklığı 🥲
buskes Buse4161 yaniii bilemedim degisik duygular anlam veremedim🙈🙈 benim de ilk hamileligimde gidip ultrasona bakarim yani burdan sevmek 🤣🤣🤣
Buse4161 buskes ben de bakıyordum benim bebeğim şu anda böyle gözüküyor dite ultrasonda çok belli olmuyor ki
buskes Buse4161 24 haftadan sonra belli renkli ultrason veriyor doktorum bana siyah beyazdan ben de anlamiyordum
buskes Buse4161 resim de mi cektirmiyorlar ? Cok sacma yaaa gercekten insanin en ozel anlari en azindan vermeleri lazim 🥺
lokismommy Buse4161 ben detaylı ultrason dahil 3 defa gittim devlete 3ünde ne kalp atışı dinletti ne ultrason fotoğrafı verdi fotoğraf çekmek istediğimde bir sürü hasta bekliyor dışarıda dedi direkt kaldırdı 😂
buskes Buse4161 evet canim siyah beyazdan belli olmuyor gercekten. 1 tane bile olsa vermeleri lazim hatira ani olarak kalsin diye ama iste 😕