777zarifanne Bebeğimizin cinsiyeti erkek hanımlar ama isim konusunda hiç bi fikrimiz yok , sizin erkek bebişlerin ismi nedir fikir olsun erkek annelerine
cinderella 777zarifanne ilk oğlumun adı tuğra ikinci hamileliğim yine erkek bebek Barlas çok hoşuma gidiyorda bakalım 😁
ikiprensannesii_ 777zarifanne büyük oğlumun ismi YASİN ERİM küçükte KARAN EFE. sizde sağlıkla mutlulukla alın kucağınıza
elifyagmurtasin haftadayız ilk oğlumun adı ali bunda mehmet yada salih düşünüyoruz benim içimden direk mehmet salih koymak geliyor ama ilki ali olunca çokmu uzun olur bilemiyorum iki isim hiç sevmem aslında ama mehmet salih kulağıma çok güzel geliyor
ozlem_36 1.5 yaşında oğlum var Ömer Asaf koyduk ismini şimdi ikinciye hamileyim 6 aylık kızım olacak inşallah ❤️ erkek olsaydı Alparslan Muhammed Bartu çınar ezel emin düşünüyorduk ama kızım olacak defne Asel koyacağız 😘
koyuncu94 777zarifanne Ahmet Sencer😍 anlam bütünlüğü ve birleşimine bakın lütfen. Övülmeye layık, güçlü ve yiğit lider demek. Ahmet Arapça, Sencer Türk kökenlidir. Son Büyük Selçuklu sultanının ismini tercih ettik
aysebeyza1 25 haftalık ikinci hamileliğim Aybars koyacağız. Bu isim hoşuma gidiyor ama kendi çocuğuma koyacak olunca kulağım alışamadı hala 😄
edanurbalcii 777zarifanne Yağız Ali ve Metehan ❤️ çok yakıştırıyorum çocuklarıma bu isimleri gayet güzeller ☺️