miniginannesi__ zey55 bende sırf nst çekileceğim için giymedim elbise ama orda örtü varsa belki örtüp öyle açarsın göbeğini
zey55 eminesimsek 38. Haftada yapılıyor ben normal doğum istediğim için yapılacak sanırım sezeryan doğum tercihinde yapılmıyor
eminesimsek zey55 hmm anladım canım daha varmış benimkine madem içim rahatladı ben sezeryan tercih edicem sanırım olmaz heralde çatı muayenesi
miniginannesi__ zey55 özele mi gidiyorsun , özelde doktorun odasında bir bez oluyor ama orda eteğimi kaldırmaya çekinirim diye elbise giymedim hiç , nst odasında ise kadın hemşireler olduğu için belki daha rahat edersin vardır örtü belki
mervekalkann zey55 Ben geçenlerde elbise ile gittim ultrasonda da nstde de örtü istedim örttüm o şekilde bakıldı siz de talep edebilirsiniz
qwertyxx miniginannesi__ yanına bi şort alsan ntsde şortunu giysen aslında rahat edebilirsin bence çantana atsan en azından ince bisey
zey55 miniginannesi__ özele gidiyorum nst odasına da tek tek alıyorlar başka hasta olmuyor elbisenin altına yarım tayt giyersem belki rahat edebilirim diye düşünmüştüm
qwertyxx miniginannesi__ bana hep veriyorlar örtü ya acilde falan da ama yanına şort alıp nstye girmeden giyebilir
miniginannesi__ zey55 qwertyxx Evet hanımlar şort çok mantıklı veya yarım tayt fakaat doğumuma çok az kaldığı için yeni bir şey almak istemiyorum
_Umayinannesi zey55 Benım bugün çatı muayenesi var elbise giyeceğim üzerime gömlek alacağım nst bacaklarıma örtmek için. Çatıda en rahat elbise hatta doktoruma özellikle sormuştum nezaman muayene ederdiniz rahat şeyler giyinmek istiyorum diye,
zey55 _Umayinannesi evet çatı muayenesi için elbise çok rahat pantolon çıkarana kadar eziyet bir de havalar sıcak ister istemez üstümüze yapışıyor
annecee35 Çatı kontrolü nasıl yapılıyor acaba normal Vajinal ultrasonda ışıkları falan kapatıyorlar dı rahat olunuyor o türlü ama inşallah onda da öyledir
miniginannesi__ annecee35 bende şöyle oldu (özel) çatalın olduğu arka odaya geçtim sarı ışık vardı hemşire hazırlan dedi alt kıyafetlerimi çıkarıp çatala oturdum sonra doktor geldi beyaz ışıkla baktı