gamzzee01 Kızlar 17. Haftaya girdim 60 kiloydum hamile kalmadan şimdi 64.5 geliyorum sizler kaç kilo aldınız ben fazla mı almışım sizce
seyda_diablanco gamzzee01 amaaaan hiç dert etme 55 le hamile kalıp 85 le doğuma girdim doğum kilomu vermeden yeniden hamileyim bebekler sağlıklı olsun yeter ki hayatımın hiç bir döneminde bu kadar gönül rahatlığıyla kilo almamıştım 😂😂
busrayalcnn gamzzee01 bende 21+3 oldumm 2 kilo aldım ama sağlıklı alıyorsanız kilonuzu hiç dert etmeyin yeterki bebişler sağlıklı olsunn🫠
baharsst Bende 17+1 im. 52 ile hamile kaldım 53.30 olmuşum. Ama kilo alınır verilir napalm. Keyfini cikaralim❤️
lokismommy gamzzee01 21+0 bugün sağlık ocağında 56 çıktım yine 53le hamile kalmıştım ebe dikkat et daha önünde 3.5 ay var dedi yarından itibaren ekmeği de bırakıcam kalp rahatsızlığım hariç bir sağlık problemim yok çok şükür sanırım ondan dedi bana böyle
yoncagunes gamzzee01 17. Haftamdayım 70 kg suanda 🫠 ilk çocuğumda 62 ile hamile kalmıştım 75 ile doğum yapmıştım smdi en az 80 olurum
tortillam_ gamzzee01 Doktorlar Max 10-12 kilo al diyorlar. İlk gebelikte 69 la hamile kalıp 81 ile doğuma girdim. 2.ye 80 ile hamile kaldım . 26+3 üm 4,5-5 kilo falan almışım. Özeldeki doktor en fazla 90 kilo ile hamileliği bitirelim demişti
temmuzonbir gamzzee01 1 kilo aldım 16 haftalığız kusma ve mide bulantısından bir şey yiyemedim çok tuzlu tükettim o 1 kilo ödem bile olabilir