Deryarslan lilamom devlet net bilemiyor.bana devlette erkeğe benziyor dedi 13.haftaydi ama hemen arkasından özele gittim kız dendi.26+4hala kız değişmezse 🤣🤣
lilamom Deryarslan banada kendi doktorum 16 da kesin kiz dedi gecen gun devlette erkek dedi bugun baska ozele baska doktora gittim kiz bu dedi :)
2melekannesi lilamom bende bi şüpheye girdim bnada ozelde bacaklari kapali dedi devlette 20 haftalikken erkek dedi hazirliklarini yapabilirsin dedi ama nedense baska doktorada gitsem mi diye dusunuyorum
Havva2525 Bende dün gittim banada pozisyonu uygun değil ama erkek dedi bende öyle şüphede kaldım detaylıca girince öğrenirim tam net... İki oğlum var kızım olmasını çok istemiştim 17+6
lilamom 2melekannesi detayliya girceksen detayliyi bekle girmiceksen 20 de denilen dogrudur artik canim o kdarda degiscegini sanmam
lilamom Kubraileri detayliyi ozellerde yapmiyor canim perinatolog yada radyoloji uzmani yapiyor perinatolog olmasi daha iyi doktorun yonlendirir ona sor
lilamom tomurcukannesi aynen oyle galiba ama bugunde kiz dendi devlettekine guvenmefim o yuzden suan :)