Yasem Arkadaşlar bugün kontrolüm vardı, açılma yok fakat rahim ağzı yumuşamış dedi doktorum. Bebeğim pozisyonu suan doğum pozisyonunda değilmiş. Ama şunu merak ediyorum doktoru rahim ağzın yumuşamış diyen olup ne kadar süre sonra doğum yaptınız acaba? Veya bu konuda bilgisi olan var mı acaba :)
Ayseport Yasem bnde 38+3 üm bugün gittim bebek aşağı inmiş doğum kanalında dedi yumşama açılma var mı die de çatala çıkardı elle muayene etti hiç yok 0 dedi bende bekliorm valla ne zaman gelcek bu sancılar die bide kordon dolanması tehlikem var
Yasem asilsmom anladım o zaman hani yumuşamış olması demek doğum yakın anlamına gelmiyor. Çok teşekkür ederim :)
Ayseport Yasem evet ultrasonda gördü tam dolanmamış daha omzunun üzerinde duruo dolanabilir bir defa dolanmada normal yapabilirsin ama iki de olmaz dedi sancın olur olmaz hastaneye gel evde beklme dedi
Zerin Bana da yumusama var dedi dun gece sancim vardi gittiğimde acilma yok ama sanci cekmissin yumusamis iyice dedi dogum yakin anlamina mi geliyor acaba 🤔