buketdeniz19 ayfer_kapln ben öğrendim ama fetal dna testi ile sonrasında doktorum zaten ultrason ile doğruladı 12. Haftada
gamzeznc sifadrmaz saglıkla kucağınıza alın inşallah 🥹🥰 bizde Fetal verdık türkiyede yapıldı değil mi kaç günde çıktı sonuc 🙏🏻🌸
meryys ayfer_kapln Haftada iki perinatoloji doktoru da erkeğe benziyor dediler erkek çıktı ikizlerim🐣🐣
nergispolat Benim de 11. Haftada erkek dedi Çıkıntısı var bacak arasını da gösterdi doluydu özelde bugğn gittim başka bir doktora özelde 15. Haftam %100 kız dedi başına gelen var mı ? Yanılma payı olabilir mi biz herkese erkek dedik çünkü 😄
zahidekycii nergispolat ben bugun hem devlete hemede ozele gittim 15 haftadayim devlet yuzde 80 erkek dedi ama bagdas kurmus ve kordonuda bacak arasina almis tam emin olamadi ozelde de doktor yarim saat ugrasti yine kordon vardi ayirt edemedi detayli incelemesine ragmen çikolata yedim yürüyüs yaptim ama gostermedi ya bir hafta sonra tekrar gidecem ben kız hissediyordum da bakalim
yagmur27_ ayfer_kapln ben öğrendim çünkü 10. Haftada fetal verdik dün geldi sonucum kızım olacak nasipse
zehraclk0 ayfer_kapln Kızımı 12+6da öğrenmiştim. İkinciye hamileyim 12+4 doktor cinsiyeti göremiyorum daha dedi
beybun04 ayfer_kapln bana 12 haftalıkken kadın doğumda erkek dedi. Bu gün perinatolojiye gittim doğruymuş 🌸
e_kardelenn ayfer_kapln biz 11.haftanın sonunda öğrenmiştik kız demişti , 18.de başka doktora gittik o da kız dedi