qwertyxx sati2211_ vajinadan rahme kamera sokuyorlar parçaları kesiyorlar normalde 10-15 dk sürüyormuş ama benim zor geçmiş kanamam durmamış 2-2.5 saat sürmüş sonrasında da evde kalamadım zaten kötüydüm çok ağrım vardı
yasmn6060 nil777 bende pcos var, 16. Haftada kürtaj olduğum için genetik test falan verdik doktorum en az 8-10 hafta ilişki önermedi. Bir kez kimyasal gebelik geçirdim süreçte sonra mart ayında hamile kaldım yumurta çatlatma tedavisi ile
Lavinyam06 sati2211_ kürtaja bağlı kanama değil canım adet kanamasıdır Benimde öyle oldu 2 sene oldu nerdeyse kürtaj olalı bir daha gebe de kalamadım erkek faktör var bizde varikosel bende de Pcos var o yüzden olmuyor sanırım ama adetlerim asla kürtaj öncesi gibi yoğun olmadı hep az oluyorum
sati2211_ Lavinyam06 bilemiyorum muayene oldum doktorda bisey demedi yani normal gorunuyor rahmin dedi beta istedi 22 geldi bakalim yarin yine vericem kan korundugumuz icin hamile oldugumu sanmiyorum rahim duvar kalinligida normalmis cunku yuksek ihtimalle beta daha sifirlanmafi o yuzden kanamam uzun sürüyor
Lavinyam06 sati2211_ Yarın tekrar beta verdiğin de belli olur canım durumun Belki senin yavaş düşmüştür değerin herkesin farklı oluyor nede olsa
Alya05 sati2211_ Benm ilk kürtajmda bir ay lekelenme olmuştu ondan hemen sonra düzenli adet olmaya başladım ikinci kürtajım da 14 haftalıktı 60 gün lekelenme oldu sonra regl oldum