ShutUp Merhabalar, dün beta için kan vermiştim ancak bu saat oldu hala E nabız’a düşmemiş. Bu arada asm de vermiştim kanı. Takribi bu sonuç ne zaman sisteme yansır hanımlar?
Tortilla ShutUp ertesı gun sanah yada oglene dogru cıkıyor aslında keske oglen gıtseydınız sonucu almaya. Benımkı oğlen e nabıza dusmustu 11 gibi
dmlsnraykn ShutUp bende 2 gün sonra çıktı tüm sonuçlar. Aile hekimine gittim onunda sistemine düşmemişti bende seninle aynı sisteme bakıyorum demişti.
fammyyy ShutUp gün içinde keşke arasaymışsınız ya da gitseydiniz çünkü bazen doktorlar izne çıkıyorlar ve onlar onaylamadan sisteme düşmüyor bende öyle olmuştu ben hemşireyle iletişime geçip öğrenmiştim.
ShutUp Tortilla Vitamin değerlerime de baktırmıştım onlar çıkmış ancak beta hala yok ve sanırım evet yarına kaldı gibi. Bu arada sistemde gözükmeyince boşuna gitmek istemedim. Bilemiyorum doktorun sisteminde gözükme gibi bir durum var mı yani varsa da ben bilmiyorum. Teşekkür ediyorum cevap için.
beraydogru ShutUp önce doktora düşüyor sonuçlar gidememe durumunda genelde Ebeyi arayıpta bilgi de alabilirdiniz aklınızda bulunsun yarın güzel haberi alırsınız inşallah
ShutUp beraydogru Aradım aslında akşamı ya da yarını bekleyin anca düşer dedi, kısacası başlarından savmışlar sanırım. Yarına kaldı. Teşekkür ediyorum sağ olun 🌸
ShutUp fammyyy Aradım illa beklememi söylediler kendi doktorumla iletişim kuramadım bile. Yarın gidicem artık.
busragultas Telefonunuza sms olarak tetikleriniz sonuçlanmıştır mesajı aldıysanız eğer evet doktorların bilgisayarında görülür. Fakat daha herhangi bir bildirim almadıysanız çıkmamıştır. Acilden verseydiniz 2-3 saate en geç çıkardı sonucunuz umarım beklediğiniz gibi gelir
ShutUp busragultas Hayır sms gelmedi bir de sağlık ocağında verdim. Teşekkür ediyorum güzel dileğiniz için 🌸