serragungor Kızlar bu güne kadar böyle bi ağrım yoktu ama 33 hafta itibari ile ağrılar başladı bu durumu yaşayan var mı bi dahaki randevum haftaya
Tortilla serragungor bende 27 yım gece bacak agrısından uyuyamadm sabahda kolum agrıdı sınır sıkısması oluyormus siyatık agrı you tuneda egzersızı var onları yaptım gectı bayaga
buketdeniz19 serragungor acaba magnezyum eksikliğimi var benimde bacaklarım çok ağrıyor du doktorum magnezyum yazdı ağrılarım geçti
bsrelif serragungor Kolunuzun üzerine mi yatıyorsunuz acaba bende ne zaman bacağımın arasına yastık koymasam ağrıyo
serragungor bsrelif yani üzerine yatıyo olabilirim ama bu öyle bi ağrı değil çünkü iki kolumda ağrıyor
uzuncab serragungor hamilelikte vücut doğuma hazırlarken pelvik kasların gevşemesi için relaxin hormonu salgılıyor. O da sizde oldugu gibi vücüda, eklemlere ağrı yapıyor diye biliyorum 🤗 bende de var uzun zamandır
serragungor uzuncab benimde arada oluyor zaten ama çok zor bi an önce kucağıma almak istiyorum artık bebişi🙏
aslliasya serragungor 32 haftadayım benimde öyle artık biraz yorulunca ayakta kalınca bacaklarım kollarım ağrıyor magnezyum eksikliğinden sanırım
serragungor aslliasya olabilir ekstra yorucu şeyler yapmıyorum aslında sadece günlük işler ama o bile beni zorlamaya başladı artık🥲