zubudabi bebek başının kanala girip doğumu ne zaman gerçekleşti. bizim ki girdi ama inatçı biri gelmek istemiyo🫣
fkurtba zubudabi bende 36 hafta kontörlünde bebeğin başının aşağıya yerleştiğini söyledi doktorum 28 haftadan beri de baş aşağıydı zaten ama bende merak ediyorum ne zaman gelir diye birkaç gündür de yalancı sancıların şiddeti artıyor gibi 37 haftaya girdik🥹
zubudabi twobabymomm evet zaten alt tarafta baskı hissediyodum geceleri reflüm azıyodu artık o da olmuyo ama beyefendinin gelmeye niyeti yok
buseee99 Kanala girdiğini sanırım alttan muayenede anlıyorlarmış doktor bana öyle demişti ama doğrumu
miniginannesi__ fkurtba buseee99 Şu göbeğin düşme olayı var mı biliyor musunuz hani kanala girince mi göbek biraz daha aşağıda oluyor hamile göbeği
buseee99 zubudabi anladım yarın kontrolüm var 37+4 oluyoruz bakalım ne diyecek bizimde baş geliş ama kanala girdimi bilmiyorum birkaç gündür ayaklarım ödemden şişti ve ağrılarım akıntım çoğaldı çünkü
zubudabi miniginannesi__ bence her kadında göbek düşmesi olmuyo doktorumda öyle demişti zaten olmayabilir herkesin hamileliği farklı diye
miniginannesi__ zubudabi evet galiba öyle bekliyorum bende işte acaba aşağı inecek mi diye , uygulamalarda da yazıyordu daha rahat nefes alırsınız hissedersiniz diye o yüzden merak etmiştim