Selamlar arkadaşlar. 2. Sezaryenimi oldum ben de çok şükür. Doktor 16 haziran’a gün vermişti. Sabah 7.30 gibi hastaneye gittik. NST’ye alındım önce. Sonra odaya çıkartıldım. Doktora genel anestezi mi spinal mi diye sormak hiç aklıma gelmedi. Hemşireye spinal istediğimi söyledim. Ona göre serum falan takıldı koluma. Ameliyathaneye gittim. Orada da spinal istediğimi tekrar ettim. Fakat anestezi uzmanı belimde sivilce olduğunu ve bunun riskli olduğunu söyledi. Öyle söyleyince ben de ısrar etmedim. Genel anestezi yaptılar. Uyandırdıklarında bebeğin de sen de iyisin dediler. Genel anestezinin tek sıkıntısı uyanır uyanmaz bütün acıyı hissetmek sanırım 😕 spinalin o yönü güzeldi bence. En azından birkaç saat hiçbir şey hissedilmiyordu. Ve karnına bastırma ilk doğumumda olmamasına rağmen bunda yaptılar . İçinde pıhtı kalırsa tekrar ameliyat olmak zorunda kalırsın dediler. Kâbus gibiydi bence. Onun dışında sezaryenin 2. olması gerçekten daha kolay geldi bana da. Sanka hareketler serileşiyor. Bugün sabah doktor taburcu etti çok şükür. Rabbim tüm isteyenlere hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🌸🌸🌸