_Mother_ Zehramm_ bende burdakilere yazdım bide tiktokta yazdım erkek dediler benim belirtiler de farklı Rabbim nasip etsin bizlere inşallah 🙏
_Mother_ ftmakhve yaa bir yerde gördüm hayırlısını istemek kız evlatmış hatta bana bir tanıdıkta amin de inşallah deme dmeişti dua ederken hayırlı sağlıklı erkek evlat ver demek gerekiyormuş ne kadar doğru bilmiyorum bende ilk ikide hep hayırlısını ver dedim
ftmakhve _Mother_ yaa öyle mi ilk defa duyuyorum. Dilimiz döndüğünce dua ediyoruz işte nasibimizde var ise bizim için hayırlı ise diye
_Mother_ 1_2_3_4 amin inşallah 🤲 Allah razı olsun bu posta ne 2 kızı olup 3. Ye hamile olan anne ile denk geldim maşallah bizlere
cansu1503 _Mother_ merhaba benimde 2 kızım var 3.ye sürpriz bi şekilde korunarak hamile kaldım hiç beklemediğim bi durumdu 😊
Zehramm_ İnsanoğlu nankör biliyor musunuz bi tanıdığımız var 5 kızdan sonra bi oğlu oldu oğlandan önce bi erkek olsa hayatta çocuk yapmam işte oğlan için bu kadar doğurdum derdi .oğlandan sonra oğlumun bi erkek kardeşi olur belki diye hamile şimdi
_Mother_ agirku hayır sanmıyorum çünkü tek ilişki 18 mayısta oldu geç döllenme değil geç yumurtlama oldu çatlama günü tek birliktelik oldu onla tam uyumlu