susu9935 Kızlar merhaba ☺️ detaylı ultrason için hangi doktora gitmiştiniz ve ücreti ne kadardı? Önerilerini paylaşabilir misiniz ?
akbltsvda susu9935 bucada ebru Ciceğe gitmistim. Nakitte 5 bin liraydi.35/40 dk bakmıştı öneririm🙂cok tatli bir hanimefendi
sudeborakk susu9935 Ben yarın ege üniversitesine gideceğim yine ücretli doktor özel olarak bakıyor çok ilgiliymiş duyduğuma göre size tekrar yarından sonra memnun kalırsam yazarım ücreti de 2.500₺
susu9935 sudeborakk Evet bu doktoru bende çok duydum ama 16. Haftamdayım randevu almak için geç kaldım mı bilmiyorum
sudeborakk susu9935 Ben de bu haftalarda almıştım randevu canım hemen ara geç olmadan çok memnun kaldım gayet detaylı bakıldı herşeyine tek tek 1 saat kadar sürdü
sudeborakk nevin1547 0 (232) 390 17 62 Bu numarayı arayıp randevu alabilirsiniz zaten tek bir doktor var Fırat Ökmene randevu alacağım derseniz detaylı ultrason için ilerleyen haftalara verirler
sudeborakk Habibe2468 mümkün olduğunca erken almak lazım randevu bulabilmek için ben 16. hafta gibi almıştım yanlış hatırlamıyorsam