buketdeniz19 duo123 30+4 haftalık oldum 56 kiloyum canım toplamda 10 kilo aldım 46 ile hamile kalmıştım zaten 20. Haftadan sonra kilo almaya başladım ben
clementine16 beyzaygun neden o kadar az kilo almanızı istedi başlangıç kilonuz kaçtı acaba. 66 ile başladım bana da en fazla 80 olabilirsin dedi bana 80 çok geldi daha yavaş ilerliyorum
beyzaygun clementine16 pcosluyum kiloyu kolay kolay veremiyorum ve adetlerim düzenliydi ama kilo alırsam adet düzensizlikleri başlayabilirmiş iki sene önce doğuma 74 ile gittim hala 74 idim hamile kaldım 73le şuan 77 kiloyum zaten hamileliklerimde çok kilo almıyorum ama aldığımıda veremiyorum
Papatyam7134 duo123 28 kilo aldım :( 6.ayımdayım doğum öncesi kiloma dönmeme 7kg kaldı. Üzülmeyin kızlar veriliyor doğum aonradında kilolar:) bebeğinize ve sağlığınıza odaklanın naçizane tavsiyem 😊
clementine16 beyzaygun ben de pcosluyum hamile kalmadan önce 6 kilo vermem lazımdı ne yaptıysam olmadı hormonal hamile gibi göbeğim gitmedi gerçekten vermek çok zorlaşıyor pcosla
kuzuc crnk94 anne az kilo alınca bebek yeteri kadar gelişmiyor deniyor psikolojik baskı yapıyorlar, 2 kilo aldıysanız bebek kaç kilo şuan gelişimi güzel ilerliyor değil mi? Sağlıkla kucağınıza alın 🥰🌸
crnk94 kuzuc 30+3de 1650 gramdı kilosu haftasıyla uyumlu dedi doktorumuz 🥰 süreç boyunca hep haftasıyla uyumlu ilerledik bir sıkıntı yok çok şükür 🥰
beyzaygun clementine16 Evet benim göbeğimde vardı 5 ayıma kadar kimse anlamıyordu hamileyim çünkü eski göbeğimle aynıydı geçmiş olsun sizede
naz2731 duo123 37 den selam sadece 3 kg aldım her gebelik özel ve güzel kendinize böyle bir baskı kurmayın olağan akışına bırakın sağlıkla gelsinler💛Hamileliğin tadını çıkarı
sirius8 duo123 doğuma kadar 15 kilo aldım hastaneden çıktığımda 5 kilo gitmişti . 10 gün içinde de 10 kilo gitti eski kiloma geri döndüm. Ödem vs çoktu son zamanlar
mervecbnnn duo123 bende 8 + 4 gün 67 kiloydum hamile kaldığımda şuan 69 olmuşum çok morelim bozuk mide bulantım vs yok zaten çok iştahlı biriyim kilo konusu kafama çok takılıyor hamilelikte kilo verilirmi acaba 🥹🥹