cicekligunler2332 Kızlar hamilelikte mi geliyor süt direk doğumdan sonramı acaba 25 haftalığım ama süt gelmesimi gerekiyor yanlışmımduydum
Yazmelegi_ cicekligunler2332 hamilelikte gelecek diye bisey yok❤️ doğumdan sonra gelir. Tabi bazı annelerde hamileyken de geliyormuş
annebebeka cicekligunler2332 hamileykende gelebiliyor, benim 17. Haftamdan beri geliyor suan 34+5′im sıksam gelir ama dogumu tetiklediği için riskli o yüzden dokunmuyorum. Dogumdan sonra gelmesi gerektiği kadar çok gelmiyor tabii ki ama az da olsa gelebilir yani
sudeborakk cicekligunler2332 Benim 20. haftada geldi sarı bi şekilde sonra birkaç defa daha tekrarladı ama sıkmamak gerekiyor diye biliyorum o yüzden hiç ellemedim herkeste gelmeyebiliyormuş sanırım endişelenmeyin şart değil hamileyken süt gelmesi
gamzeakarsu17 cicekligunler2332 benim ilk gebelikte 30da gelmeye başladı doğumdan sonrada emzirebildim şükür 2 yıl.şuan 19 haftalığım denedim gelmedi hiç henüz üretmeye başlamadım demekki
cicekligunler2332 annebebeka bende sütüm gelecekse hamilelikte gelir sandım biyerde okudum yanlış anlamışım sanırım bende tık yok ondan dedim teşekkür ederim
cicekligunler2332 sudeborakk aaa teşekkür ederim içim rahatladı bende yanlış okumusum biyerde bende aman tık yok acaba doğumdan sonra da gelmicek sandım
cicekligunler2332 gamzeakarsu17 ozmn belirli zmnları var kimisi geliyor kimisi gelmiyor bende gelcek sandım
minikmucit cicekligunler2332 doğumdan sonra gelir süt. Ama hamilelikte memeler süt dolu olur. Ucunu aikinca süt gelir hatta. Bende öyle olmuştu. Belli bir haftadan sonra süt üretimi başlıyor
krizantemmm cicekligunler2332 bazısının gelebilir ilk gebeliğimde 36. Haftada gelmişti damla damla şimdi ikinciye gebeyim 21 haftadan beri geliyor ara ara ama yoğun değil tabiki damla şeklinde
hanimhanimcik Yoo öyle birşey yok bende doğumdan 4 gün sonra geldi, bazılarında çok süt üretimi oluyor hamilelikte bile damlıyor ama çoğunda doğumdan sonra gelir