aysgl330633 beautiful_ Kadın doğum acilinde çabuk bakarlar ama stresten olmuş olabilir takip et bakalım ilerlerse saat kaç olursa olsun git bacım gerekirse ambulansı ara
beautiful_ aysgl330633 öyle yapıcam burada kadın doğum acil yok sadece doğumhane var doktor gerek görünce yönlendiriyor
annekiz6141 beautiful_ Kusma seni rahatlatmistir kuzum.. Farklı bişey yedin mi peki? Bişey olmaz Allah’ın izniyle kötü olursan ama mutlaka bence git bir acile..
hilalaselll4 beautiful_ yaa çok geçmiş olsun aşkım iyi misin şimdi kaynayınca köpürmesi lazımdı aslında
beautiful_ hilalaselll4 çok sağol Birtanem ❤️ hiç köpürme falan olmadı ya şuan iyiyim bebişin hareketleri de iyi
myangelson beautiful_ calkalamadigin çaydanlığı ocağın üstünde boş bir şekilde tutar mısın hiç? Ben genelde yıkarim temiz bir şekilde koyarım ocağın üstüne. Kusman da stresten kesin bence
beautiful_ myangelson kız yıkamıştım baya kullanmadan önce çalkaladığımı hatırlamıyorum Bende strese veriyorum çünkü oğlumda benle beraber tüketti
yasemincel65 beautiful_ bence vesvese oldu sana sanmam deterjan kaldığını. Stresten olabilir yorulduysan midene vurmuştur hamilelik işte ama dikkat et yine de sen hareketleri takip et 😇
myangelson beautiful_ kız yikadiysan niye korkuyorsun ya temizlenmistir ben de deterjanı yıkayıp yikamadigini dusunuyorsun sanıyorum 🤦🏻♀️
beautiful_ yasemincel65 çok şükür midem geçti bebiş de hareket etti mide bulantısı sonrası baya aktifti şuan uyudu 🤭
yasemincel65 beautiful_ oyhhh hamilelik kadar güzel bir şry yok yaaa zorlukları da var ama kendi canından birini içinde taşımak çok kutsal 🌸🥹