zehraclk0 Perinatoloji bölümüne randevuyu nasıl aldınız wpden yazıyorum adı çıkmıyor arıyorum çıkmıyor çıldıracam artık cidden serklaj olmam lazım devlet başından atıyor resmen
sudeelmastass zehraclk0 balcalıya gitme aklın varsa benim çocuğumu öldü diyip almaya çalıştılar şimdi yeni şehir hastanesine gidicem erken doğum olacak benim tansiyondan dolayı büyük ihtimalle bana gizli gizli ilaç verip doktorları üzerime yürüdü
zehraclk0 sudeelmastass Çoğu kişi de orası daha güzel diyor. Bugün şehir Hastanesi’ne gittim orası beni hiç umursamadı. İlk hamileliğim serklajlı olmasına rağmen şu anda da 29 mm ye düşmesine rağmen gönderdi
elifkcl zehraclk0 yakın zamanda arkadaşim almak istedi alamadı denemediği şey kalmadı sıra bulamadı erken gidip kayıt sırası alması gerekiyormuş öyle demişler ona da
elifkcl zehraclk0 ama Allah muhtaç etmesin günlerce akşama kadar sıra bekledimi bilirim o yüzden balcalı dedin mi travmalarım canlanıyor ama haklarını yiyemem detaylı inceliyorlar
sudeelmastass zehraclk0 yaşadığım psikolojik olayı bir ben bi annem bir Allah biliyor gitme derim ben sana yaşadığım travmayla kaldım böyle şimdi hiçbir hastaneye güvenesim dahi gelmiyor
canan_gncdl Perinatolojiden direkt randevu vermez. Kadın doğuma randevu oluşturuyorsunuz o sizi yönlendiriyor.