nisan_g Kızlar normalde son adet 22 Nisan ama doktor geç döllenme olduğunu söylüyor geçen hafta vajinal ultrasonda kese göründü bu hafta kalp atışı için çağırdı ama karından yine bulanık net değil dedi alttan baktı kese büyümüş ama kalp atışı yine duyamadık normalde adet tarihine göre 8 hafta oluyor geç oluşmuş dedi 6-7 haftalarda hala karından görünmeyen var mıydı kalp atışı kaçıncı haftada duydunuz
rabiaduru1 nisan_g benm de 8 haftadan snra karından kalp atısı görünüyordu. Geç döllenme hep gebeliklerim.son adet tarihini kalp atısıjdan sonra doktot değişecek
ikibalannesii nisan_g benimde 22 Nisan son adet tarihi bendede geç döllenme olmuş en son gittiğimde 6 haftalık çıktı ultrasonda sadece kese göründü ay sonunu bekliyorum kalp atışı için
nisan_g rabiaduru1 teşekkür ederim içime biraz su serptiniz çok kafam takılmıştı okuyorum hep 6-7. Haftada duymuş herkes
zeynepbulutt son adet tarihimiz aynı benim doktor randevum yarın bakalım kalp atışını duyarız inşallah
nisan_g zeynepbulutt inşallah duyarsınız biz duyamadık geç döllenme dedi doktorumuz karından da görünmeyince kafama baya takılmıştı açıkçası haftaya gidicem bakalım
nuryldrm1 Benimde son adet tarihi 26 nisan 6+2 de gittim kese gözüktğ kalp atışı yoktu vajinalden de muayne istemedim salı günü 8 haftalık oluyor tekrar gidecegim inşallah duyarız.
nisan_g zeynepbulutt hayırlı olsun sağlıkla büyütün 🙏🏻 Benim neden duyulmadı acaba aklıma çok takıldı 8 haftalık olması lazım geç oluşmuş olsa 2 hafta 6 haftalık oluyor olması lazım karından ultrasonla mı duyuldu acaba sizin
zeynepbulutt evet karından ultrasonla duyuldu ,bence siz bir hafta daha bekleyin net olsun gönlünüzü ferah tutun Allahın izniyle duyulacak 🙏
melis3435 Benim de geç döllenme olmuş 2 hafta. Ben kalp atışını bebeğin 7.haftasında duydum ama aslında adet tarihime göre 9.haftaydı. Doktor sonra adet tarihimi 2 hafta geç olarak girdi sisteme hep de ona göre bakıldı. Siz de duyarsınız içinizi ferah tutun.
aslihan7 Benim de son adet 15 nisan, doktor bugün çok zayıf olarak bir kalp atışı gördü ama emin olamadı. Haftaya tekrar gideceğim geç döllenme olduğunu düşünmek istiyorum, hayırlısı olsun 🙏💫
nisan_g dmrrr54 evet geçen hafta duyduk ama istenilen düzeyde değil dedi doktor bu hafta tekrar gidicem