Merve612506 Arkadaşlar 21 haftalık hamileyim doktorum ayrıntılı ultrason için Dr Ali ipeki önerdi daha önce gitmiş olanınız var mı bide hangi hastanede olduğunu bulamadım teşekkürler şimdiden 😊
Betullnaz Merve612506 ben gitmiştim o zaman servet Ünsal tıp merkezindeydi çok memnun kaldım en ince ayrıntısına varana kadar bakıyor ve anlatıyor 👍
Lemanseyma Merve612506 doktorun adını ben de çok duydum canım. İyi bir doktor. İnsallah memnun kalırsınız siz de ☺️🌸
Merve612506 Betullnaz çok teşekkür ederim randevu almak sıkıntılı mı bide ücreti hakkında bilginiz var mı
Koala Merve612506 ben nisanın ikinci haftasına randevu aldım herhangi bir sıkıntı yaşamadım ama sizin daha yakın tarihe almanız lazım o yüzden bilemedim, 380 tl dediler telefonda
Merve612506 Yenianne19 Yeni numarasını buldum aradım mı sizlede paylaşırım fiyat bilgisini ama arkadaş 380 dedi internettede o civarda yazıyordu 😊👍🏻
Denisss Merve612506 ozel muayenede acmis olabilirde araynca servet unsaldanda randevu veriyorlar ben orda yaptirdim