miniikaagoo kubrayurek şuan için artısınız güzel bu sekilde devam ederse saglıklı gebelik olarak kabul edilir 🥰😊
glcnylmzz kubrayurek gözün aydın sağlıkla kucağına alırsın inşallah 😊 Referans aralığına takılmıştın hatırlıyorum seni bak ne güzel sonuç almışsın çok güzel yükselmiş 🙏🏻😊
fatoss_ kubrayurek canım ben hiç böyle düşük değerde görmediğim için kendi adıma konuşuyorum iki çocuğum da da o yüzden pek anlamıyorum olumlu yada olumsuz birşey söylemek istemiyorum illaki bilgisi olanlar vardır yazar şimdiden hayırlı olsun 🫠💐
cansumbl cansumbl bana da ilk başta çok düşük gelmişti 10 çıkınca ama güzel ilerledi. Kızım şimdi 4 yaşında ☺️ sayının bir önemi yok aslında. Önemli olan güzel artması. Takibe devam edin 🌷
slatkanaz ben hiç bu kadar düşük değer görmediğim için anlayamadım açıkçası. kendi gebeliğimi de reglime 4 gün kala kan testi verdiğimde 333’le öğrenmiştim 2 gün sonra tekrar test verdiğimde 1782 çıkmıştı. inşallah müjdeli haber alırsın🙏🏼
demom Ben 14 haziranda kan verdim 58,86 Dün 16 Haziranda kan verdim 91,50 Son adet 16 Mayıs tam döngü 30 gün 1 ay aslında Sizce değer çok mu düşük 😑
eflin55 Doktor bana iki günde bir iki katı artması gerekiyor demişti sizinki daha fazla artmış sağlıkla alın kucağınıza 🤲🏻🤍