Hsgr Merhaba arkadaşlar 20 haftalık hamileyim. 16 haftalıkken enfeksiyon kaptım saglık ocagının yazdıgı bir kremle 18.haftada atlattım. Fakat 17. Haftada su gibi birşey geldi iç çamasırımı ıslatacak kadar. 20 haftadayım akıntı ile birlikte ara ara hala az da olsa su gibi birşey geliyor 4 nisanda kontrolüm var basına böyle birşey gelen var mı
deletedmom9494 Hsgr benim bir arkadaşım vardı onda da bu sorun var sürekli ayağa kalksa suyu geliyordu 8 aylıkken suyu kalmamış Doğuma almak zorunda kalmışlardı sürekli yatarak geçirdi hamilelik sürecini
Adencanan Hsgr şeffaf rengi olmayan akıntılar tuvaletten sonra bir iki adım attığımda akar aktığını bile görürüm benimse 20 haftalarda başlamıştı doktoruma sorduğumda pantolonun ıslanmadığı sürece sorun yok demişti canım ama seninki fazlaysa git bi baksınlar
Bilgeferhat Hsgr akıntıyla beraber geliyorsa enfeksiyondur canım ama sadece su gibi geliyorsa bir görün benimde çünkü akıntıyla beraber su gibi geliyor bende korktum ama doktorum enfeksiyondan dedi
Hsgr Bilgeferhat tesekkür ederim canım enfeksiyon dan normal oldugunu mu söyledi. Bebegin sıvısına baktımı peki
Hsgr 25agustos doktora gittim bu sikayetimi anlatmadım ilk baslarda önemsemedim ama burda bazı yazıları okuyunca tedirgin oldum geçen hafta doktora gittiğimde herşeyi güzel gittiğini söylemişti
Bilgeferhat Hsgr baktı canım suyu gayet iyi dedi ben akıntımla beraber su gibi geliyor dedim eğer akıntıda su varsa korkma dedi sadece su gibi gelen bir ıslaklık olursa o zaman gel dedi
anapanda12 Ben serklaj ameliyatı olduktan hemen sonra akıntıyla karışık su gelmesi şikayetiyle serklajımı yapan doktora başvurdum kesemde mi sıkıntı var acaba diye ultrasonla baktı ve eğer amniyon sıvısı olsaydı rahim ağzında görülürdü normal bi sıkıntı yok dedi. Geçen pazartesi iki gün önce kendi doktoruma bazen akıntıyla karışık su geliyor der demez amnionuş mudur nedir işte neyse öyle bi test yaptı. Bi çubuk var onu rahim ağzına yakın yere koyup 15 saniye bekletip bi sıvı içine koyuyor negatif çıktı mı sıkıntı yok demekmiş. Korkma ve doktoruna danış.