Kızlar bana bilgi verir misiniz şimdi ben martta kürtaj olmuştum 9 haftalıktı nisanda hemen tekrar hamile kaldım ama bulantım falan olmadı biliyordum bir şeyler tertsti benim bulantım cok oluyo cunku icimde korkum hep vardı öylede oldu bi cocugu hic gormediler biri gördü kalbi yavas derken kalbi attı hemen durmuş tekrar kürtaj oldum 5 haftada kaldı hiç gelişmedi bitane 3 yasında kızımda var ama sonra hiç sonuç alamadım şimdi sorum şu ben ard arda iki kayıp yaşadıgım icin testleri yaptırmak istiyorum yaptırcamda ama doktorlar bana erken hafta kayıpları olduğu için pıhtılaşma değildir falan dediler ikisindede daha çok kromozomsal sıkıntı dediler ben şimdi şunu merak ediyorum kızımı doğurdum bu 3 senede neden iki tane kromozomsal olmuş olablir dedikleri gibiyse artık yani hep böyle hatalar mı olcak gebe kaldığımda kromozomlarda bişey varsa napmam gerekiyo bence pıhtılaşma oluştu sonradan yani bana öyle geliyor ama erken hafta kayıpları olmaz ilerde olur pıhtılaşma falan dediler benim merak ettiğim kromozomsal sıkıntıysa bunu nasıl aşcam sağlıklı bi gebeliğim olmucak mı bundan sonra 30 yasındayım bu arada yani çok merak ediyorum hiç bi bilgim yok başından geçen bi sürü arkadaşım var bana yazar mısınız